Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan å myke Hard, Weathered Leather Bilseter

Lær bilseter er et populært alternativ for bileiere og kjøpere. Mange mennesker liker den naturlige følelsen og tekstur av lær. Skinn er også mer komfortabel enn andre former for møbeltrekk som vinyl eller en klut. Imidlertid krever lær riktig stell og vedlikehold. Uaktsomhet vil resultere i sprekker skinn, som kan være kostbart å reparere. Sikre helsen til skinnseter med riktig vedlikehold. Du trenger
skinn rensemiddel
Rags
Saddle såpe
Color gjeninnfører
Mink olje
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør overflaten av skinn sete med en støvsuger som er utviklet for skinn. Skinn rengjøringsmidler er tilgjengelig hos din lokale auto supply butikken. Fukt en klut med rengjøringsmiddel og få til å fungere. Sørg for å få inn i kriker og kroker av bilsetet. La renere å suge inn i skinn i noen minutter og tørk av med en ren fille.
2

Fukt en ren klut med sadel såpe. Saddle såpe er en rengjøring forbindelse som inneholder mykgjørende ingredienser som glyserin og lanolin som er trygt å bruke rundt skinn. Arbeid kluten til et rikt skum former. Arbeid kluten inn i overflaten av skinn. Igjen, sørg for å få inn i kriker og kroker. Fokuser på områder som er spesielt tørr eller sprukket. Tørk av med en ren fille. En lett film av salen såpe vil bli liggende, sikre helsen til skinn.
3

Påfør en generøs mengde farge restorer til setet og gni den inn med en fille, ved hjelp en sirkulær bevegelse. Bruk nok farge gjeninnfører for å danne en lys film. Den opprinnelige fargen på skinn vil vise gjennom som du gni løsningen i. Tørk av overflødig fuktighet med en ren fille.
4

Mink olje vil holde lær smidig og sunn. Påfør en liten mengde av mink olje på mørkt skinn med en fille. Gni den inn med sirkelbevegelser. Mink olje vil farge bleke farger og bør ikke brukes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123500.html

Previous:
Next:

bil sete