Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hva bruker du til å male et Vinyl Armlene

Vinyl er en fin slitesterkt materiale som ser flott ut når det er nytt , men kan blekne med tiden . Heldigvis er det en relativt enkel sak å male vinyl armlenet i en bil interiør ( eller i en stol hjemme ) og returnere det til å like ny tilstand i prosessen. Spraymaling
p Det er mange forskjellige merker av spraymaling som kan brukes til å male vinyl , men du kan ikke bruke vanlig spray maling , siden det vil tørke ut over tid og deretter sprekk som vinyl trekk. Produsenter, for eksempel Rustoleum , lage en maling spesielt utviklet for å brukes på vinyl .
Fjern og prep armlenet
p Hvis mulig, fjern armlenet fra døren panel eller et sete til hvilken den er festet. Hvis det ikke er mulig å fjerne panelet , deretter maske av de omkringliggende områdene slik at overspray ikke komme på områder som du ikke ønsker å male. For å forberede armlenet for maling, rengjøre den grundig med white spirit . Tørk den med en ren, lofri klut .
Påfør maling

Ved påføring av maling, spray på en tung første strøk . La malingen tørke og deretter spraye på en annen ett eller to strøk eller til du har de ønskede resultater .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123322.html

Previous:
Next:

bil sete