Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvor å Feilfri Velvet Car Seat Møbeltapetsering

Velvet er en myk, luksus stoff som er vakker på innsiden av en bil. Den er vanligvis laget med silketråd, gjør den en delikat stoff for rengjøring. Hensyn må tas når du rengjør fløyel bil setetrekk for ikke å skade eller misfarge stoffet. Bruker de riktige produkter og metoder for å vaske fløyel møbeltrekk vil rense stoffet uten å kompromittere sin opptreden. Du trenger
Renseri løsemiddel
Clean filler
Støvsuger med slange vedlegg
Strømpebukser
Gummi bandet
Mild oppvaskmiddel
Bucket
Vann
svamp
Myk børste
Vis flere instruksjoner
en

Fjern flekker fra fløyel bilseter med renseri løsemiddel. Behandle flekkene før rengjøring hele setet. Påfør en liten mengde tørr rengjøring løsemiddel til en ren fille. Blot flekken med løsemiddel før den har løftet. La området lufttørke helt.
2

Vacuum av fløyel møbeltrekk med et vakuum slange vedlegg. Klipp et stykke strømpebukse og fest den over enden av slangen med en gummistrikk for støvsuging fløyel. Dette vil beskytte møbeltrekk fra skade under støvsugingen.
3

Klem et par spruter av mild oppvaskmiddel i en bøtte. Fyll bøtte med varmt vann. Swish rundt vannet med hendene til tunge såpeskum skjemaet.
4

Bruk en svamp til å skyfle opp bare de såpeskum fra bøtta. Det er viktig ikke å mette fløyel møbeltrekk med vann.
5

Påfør skummet på overflaten av møbeltrekk med svampen. Tørke ned fløyel bilseter med såpeskum og svamp, som arbeider i retning av fløyel er lur og bruke lette strøk.
6

Swish rundt vannet i bøtta, og bruke mer oppvaskmiddel, som nødvendig, for å danne flere såpeskum.
7

Blot bilseter med en ren, tørr klut for å fjerne eventuell fuktighet igjen fra såpeskum. Bruk litt kraft når blotting å fjerne eventuell fuktighet som kan ha flommet inn i fibrene i stoffet. Bytt til en tørr fille som man blir dempet. Unngå å gni stoffet med fille, da dette kan forstyrre lur av fløyel.
8

Tillat bilseter lufttørke. Pensle fløyel stoff med en myk børste, for eksempel en baby hårbørste, for å gjenopprette lur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123405.html

Previous:
Next:

bil sete