Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik Rengjør og fjern Crayon Fra et bilsete

Crayon flekker er ganske vanlig i husholdninger med små barn. Siden fargestifter består hovedsakelig av voks, kan flekker være en reell utfordring å fjerne. Dette gjelder spesielt hvis stift flekken ligger på en polstret element som et bilsete. Den største utfordringen å fjerne fargestift flekker fra et bilsete er at du ikke kan plassere elementet i en vaskemaskin. Med riktig prosedyre og løsningsmiddel, er det imidlertid mulig å gjenopprette setet til en flekk-fri tilstand. Du trenger
sløv kniv
Smøring spray
Stiff børste
Cloth
Dish såpe
Sponge
Vis flere instruksjoner
1

Plasser kanten av en sløv kniv, for eksempel en smør kniv, på kanten av stift flekken og skrape kniven over bilsetet. Skrap flekken ett femtinitti flere ganger med kniven for å fjerne så mye av det øverste laget av flekken som mulig.
2

Påfør en smørende spray til stift flekken til flekken er mettet. La spray til å sitte i omtrent fem minutter for å løse opp og løsne stift voks.
3

Skrubb flekken med en stiv børste, for eksempel en tannbørste, for å arbeide spray inn flekken. Flekken bør begynne å komme ut av stoffet.
4

Blot flekken med en ren klut for å fjerne så mye av fuktigheten som mulig. Ikke bruk et papirhåndkle som det vil la hvitt papir partikler på setet.
5

Undersøk flekken for å se om det fortsatt er. Hvis flekken ikke forsvinner, på nytt den smørende spray og skrubb til flekken er helt borte.
6

Påfør en ts. av oppvaskmiddel på en fuktig svamp og skrubb området av flekken for å fjerne alle spor av den smørende spray.
7

Skyll svampen i rent vann og tørke av setet med det helt til alle rester av såpe blir fjernet.
8

Blot området fast med en klut og la setet lufttørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123399.html

Previous:
Next:

bil sete