Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Automotive Leather Seat Repair

skinninteriør i biler øker verdien, komfort og eleganse til alle bilens interiør. Den skinn interiør er ofte en luksus-funksjon til en bil og legger bekostning av sin totale kostnaden. Reparere eventuelle små riper eller hull i trekket før de har en sjanse til å bli større. Det er mange skinn lappesaker tilgjengelig i bilbransjen butikker, Oppussing butikker og på nettet for å gi de nødvendige verktøyene for å gjøre rettidige og kostnadseffektive reparasjoner. Du trenger
Soap
Vann
Cloth
Rubbing alkohol
Saks
Leather reparasjonssett (sub-patch, lim, reparasjon sammensatte, fargepalett, palettkniv, fargefinish )
Leather conditioner
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør skadede overflaten med såpe og vann. La overflaten tørke før du tørker overflaten igjen med en klut fuktet med isopropanol. La det tørke.
2

Klipp ut et stykke av sub-patch (følger med settet) litt større enn den skadede delen. Påfør lim på kantene og sett sub-lapp under den skadede delen med lim siden opp. Trykk hardt å legge sub-patch flatt mot skinn. Den sub-patch er bare nødvendig for større rips eller hull.
3

Bland reparasjon sammensatt med en farge som matcher resten av møbeltrekk fra fargepaletten, også i settet .
4

Spre reparasjon sammensatte på den skadede delen med plast palettkniv. Skumme den av i omkringliggende områder for å blande i reparasjon området. Glatt ut med palettkniv. La det tørke.
5

Tørk forsiktig over reparasjon området med en klut fuktet med alkohol for å jevne ut eventuelle grove flekker.
6

Spray en farge finish over det reparerte område. Om ønskelig tilstand skinn med skinn conditioner etter produsentens anvisninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123418.html

Previous:
Next:

bil sete