Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Flock en Dashboard

flokket er en teknikk for å søke nylonfibre over en overflate for å gi den en holdbar, fløyelsaktig finish. Teknikken ble utviklet for å belegge instrumentbord av rallybiler for å redusere gjenskinn. Den ble raskt populær som en billig og effektiv måte å gjenopprette det indre av et kjøretøy. Du kan betale for å få denne prosessen gjort, eller du kan gjøre det selv på en mye lavere kostnad. Du trenger
Plastfolie
Papir
maskeringstape
Rengjøring alkohol
Foam pussekloss
100-sandpapir
flokket pistol
Andningsmask
Polyester flokk
Flock lim
Paintbrush
Cloth
Støvsuger
Vis flere instruksjoner
en

dekke alle deler av bilens interiør som du ønsker ikke å søke flokk. Sett plastfolie over setene og tape papir over vinduene, ratt, kontrollpaneler og fans.
2

Tørk av dashbordet med rengjøring alkohol og en klut. Etter dette, kan du tørke den med en fuktig klut og la den tørke.
3

Wrap sandpapir rundt pussekloss og kjøre den over streken. Sørg for å få alle flekker på dashbordet slipt, og dette vil hjelpe flokken til å følge
4

Paint dashbordet med flokken lim.. Male bare et tynt lag og prøve å holde slag selv. Arbeid raskt slik at limet ikke tørker.
5

Fyll flokker pistol med flokken og spray dashbordet. Bruk langsomme, jevne tak, holder dysen på pistolen ved 90 grader fra overflaten og 10 inches over den. Spray på et lag dobbelt så tykk som du har tenkt for det ferdige resultatet.
6

Tillat en uke for flokken tørke helt. Kjør en støvsuger over det å fjerne overflødig flokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123712.html

Previous:
Next:

bil sete