Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner kaffe flekker fra Bilseter

En kaffe søl i bilen kan være katastrofalt for interiøret ditt hvis venstre ubehandlet, men kaffe flekkfjerning metoder kan hjelpe deg med å gjenopprette bilsete stoff til sin opprinnelige farge. Hjem rettsmidler og kommersielle møbeltrekk rengjøringsmidler er både egnet for å fjerne kaffe flekker fra bilens interiør, men det er nyttig å behandle flekken så snart som mulig med vanlige husholdningsartikler når møbeltrekk renere er utilgjengelig. Den type interiør vil avgjøre hvilken rensemetode. Du trenger:
Hvite papirhåndklær
Mild vaskemiddel
lofri klut
Leather renere (valgfritt)
Spray flaske
White destillert eddik
Vann
Sponge
Eggeplomme (valgfritt)
møbeltrekk renere (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Flekker på vinyl eller skinn
en

absorbere overflødig kaffe fra området med et hvitt tørkepapir.
2

Bland en dråpe mild såpe i en kopp varmt vann og Fukt en myk, lofri klut med blandingen. Målet for flere såpeskum enn vann på et håndkle fordi overflødig vann kan skade skinn.
3

Tørk flekken forsiktig med fuktet håndkle, som begynner på utsiden av flekken og arbeider innover.

4

Tørk området, hvis nødvendig, ved blotting den med et papirhåndkle. Bruk kommersiell lær renere og følg produsentens instruksjoner hvis flekken vedvarer.
Flekker på klut møbeltrekk
5

Blot overflødig kaffe fra stoffet med et hvitt tørkepapir.

6

Spray på flekken med en blanding av en del hvit destillert eddik til to deler varmt vann og deretter klatt væske med hvitt tørkepapir. Gjenta dette til flekken heiser.
7

Bland en teskje av mild såpe med en kopp varmt vann, hvis eddik behandling er ineffektiv, og dempe en svamp eller hvitt håndkle med løsningen.
Side 8

Blot flekken med fuktet svamp til å fjerne den, skyll såpen fra setet med en svamp og rent, kaldt vann. Absorbere eventuelle gjenværende væske med papirhåndklær.
9

Beat en eggeplomme og gni det inn i flekken med en klut. (Se Referanser 2 og ressurser 2) Skyll eggeplomme ut med kaldt vann og tørk området med et hvitt håndkle.
10

Rengjør flekken med kommersiell møbeltrekk renere etter produsentens instruksjoner hvis flekken vedvarer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123358.html

Previous:
Next:

bil sete