Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner du Headliner Fra en Toyota Camry

Fjerne en headliner fra en Toyota Camry er en enkel prosess som nesten alle kan utføre. Skifte headliner stoff når det begynner å synke kan gjenopprette estetisk appell til et kjøretøy. Når du fjerner headliner, kan du erstatte stoffet eller skru den fast. Disse instruksjonene for fjerning av headliner gjelder spesielt for Camry modeller fra 1992 til 1996, men prosessen er nesten det samme for Camry modeller av noen år. Du trenger
skrutrekker
Liten container
Små brekkjern
Vis flere instruksjoner
en

Fjern nakkestøttene fra toppen av setene ved å trekke nakkestøttene forsiktig opp før de kommer av. Sett nakkestøttene til side.
2

Bruk en skrutrekker for å fjerne all trim holder headliner på plass langs toppen av taket. Plasser skruene i en liten beholder til å lagre for reinstallering av Camry headliner.
3

Skru noen klær kroker, dørhåndtak og andre vedlegg skrudd fast i toppen av headliner.

4

Skru av speilhuset fra fronten av bilen der den festes til taket. Fjern skruer og braketter som holder solskjermer på plass.
5

Lirk dome lys fra taket med en liten lirke bar. Fjern eventuelle skruer som holder lyset på plass. Koble fra ledningene for hånd, og sette lyset til side.
6

Fjern eventuelle andre skruer eller plast stripe stykker som holder duken på plass. For noen Camry modeller, må du kanskje fjerne noen veggpaneler som holder opp headliner.
7

Løsne headliner fra bilens tak ved å fjerne klippene langs frontruten og den bakre delen av bilen . Plasser klipp til en liten bøtte for senere.
8

Flytt alle trim stykker til et trygt sted. Fjern eventuelle gummi stripping mellom headliner og bilen taket.
9

Start for å trekke headliner ned fra taket begynnelsen på kanten nærmest frontruten. Påfør litt press for å trekke headliner ned hvis det er limt eller rustet til toppen.
10

Trekk headliner av taket.
11

Trekk headliner ned mot baksetet. Bøy headliner å gjøre oppgaven enklere hvis de headliner bøyer. Hvis den ikke bøyes, må du være mer forsiktig. Vinkle headliner bord slik at du kan trekke det ut fra en av de bakerste passasjer-sidedører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123582.html

Previous:
Next:

bil sete