Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvor å Feilfri Oppvarmede lær bilseter

Nye skinnseter er ønsker en luksus mange bileiere å beskytte. For å holde skinnseter ser sitt beste, er riktig vedlikehold er nødvendig. Skinnseter krever rensing, condition og omsorg for å unngå for tidlig cracking, ripping og slitasje. Oppvarmede skinnseter krever samme omsorg som de uten varmeovner. Oppvarmede skinnseter imidlertid gjøre det lettere å varme skinnet før rengjøring. Oppvarming er et viktig skritt som vil gjøre vask og rens mer effektive. Du trenger
Høy kvalitet lær renere og balsam
Myke, rene kluter
Vis flere instruksjoner
en

Velg et høykvalitets lær renere og balsam . Edmunds anbefaler merker som lexol og mors. Disse kan være separat eller kombinert i ett produkt. Se etter rengjøringsmidler som er fri for petroleum løsemidler, silikon oljer og glans agenter for å unngå farget klær.
2

Varm skinnseter. Oppvarmingen vil føre til at porene i skinnet for å åpne og bedre absorbere renere og balsam. Varm setene ved å snu setet varmeovner på i noen minutter eller ved parkering i oppvarmet garasje.
3

Forbered skinnseter ved støvsuging og tørke av med en ren, fuktig klut.

4

Påfør rengjøringsmiddel på en ren, myk klut. Gni skinnseter med kluten, beveger seg i små sirkler med mild, men bestemt trykk.
5

Clean ett panel om gangen, og pass på å rengjøre hele panelet. Unngå å få renere i sømmene, så det kan være vanskelig å fjerne, og kan forårsake misfarging av sømmen.
6

Tillat renere å sette på seter i ca 15 minutter.
7

Fjern overflødig renere ved å gni en ny klut i små sirkulære bevegelser over hele skinn. Igjen, fokusere på ett panel om gangen for å sikre at du dekker alle områder.
8

Påfør skinn conditioner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123492.html

Previous:
Next:

bil sete