Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan rense en Brooks Saddle

Hold skinn Brooks saddle stilig hele året ved å vite hvordan man skal ta vare på den. Brooks Selskapet er kjent for å produsere lær-race og heavy-duty saler i varierende farger og styrke, samt syklus vesker og tilbehør. Bruk av feil behandlingsmetoder for å rense Brooks saddle vil føre lær å sprekke og sag. Hold Brooks skinn håndlaget sal holdbart og langvarig ved å utnytte skikkelig rengjøring og omsorg teknikker. Du trenger
Soap
Bucket
Brush /myk klut /svamp
Leather behandling
Vis flere instruksjoner
en

Mix varmt vann med en mild såpe, for eksempel håndsåpe, i en bøtte. Vær forsiktig med å bruke sadel såpe, som vanligvis inneholder mykgjørende ingredienser (for eksempel olje) som vil føre til at lær å synke.
2

Dypp en børste, myk klut eller svamp i såpevann. Forsiktig rense skinn ved å gni alle deler av salen, inkludert undersiden.
3

Tørk lær sal i en varm, skyggefullt sted, for eksempel et oppvarmet rom i huset, vekk mot direkte sollys. Aldri tørke skinn sal i vaskemaskin, ved siden av en varmekilde, ved peisen, nær en ovn eller i solen. Noen av disse tørkemetoder vil gjøre læret sprøtt og få den til å sprekke.
4

Treat skinn med en voks-basert forbindelse, for eksempel skokrem. Behandling av skinn saler vil hindre vann infiltrasjon. Ikke bruk olje, noe som vil føre lær å synke. Lys-farget skinn vil bli formørket av behandlinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123650.html

Previous:
Next:

bil sete