Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan polstre Auto Interiors

Barn, kjæledyr og andre uforsiktig passasjerer kan ødelegge bilens møbeltrekk. En godt brukt auto vil ha flekker, riper og andre skader på bilseter. Ansette en profesjonell møbeltapetserer kan noen ganger koste mer enn bilen er verdt. Du kan reupholster bilen din for mye mindre enn prisen av profesjonell reupholstering, og gjøre bilen din ser ut som nye hva du trenger
Skrutrekkere
Wrench
Sprettekniv
Chalk
møbelstoff
Pins
Saks
Staple pistol
Sy-maskin
Hog ringer (valgfritt)
Oppføring ledninger (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Bruk aa fastnøkkel til å løsne boltene som holder setene i gulvet, og fjerne setene. Fjern armlenene fra dører og lirke dørpanelene med en flat skrutrekker.
2

Fjern trekket fra bilseter og døren panel. Fjerne oppføringen ledninger og hog sømmer fra setet før du fjerner setetrekket.
3

Skjær sømmer i trekket med en søm ripper. Bitene kan så brukes som en mal for den nye møbeltrekk. Sørg for at du merke hver av bitene fra setet med et stykke kritt slik at du vet hvordan den kobles til de andre brikkene.
4

Velg en passende stoff for den nye setetrekk i bilen. Legg stoffet med forsiden ned på et flatt underlag. Sett bitene av den gamle trekk på toppen av stoffet. Spore rundt bitene med kritt. Klipp ut bitene med saks.
5

Strekk stoffstykkene for dørpanelene enn hvert panel før stoffet er stram. Stifte stoffet på plass med en stift pistol.
6

Pin sammen bitene av den nye møbeltrekk for setet. Bruk en rett maske for å skape en? Tommer søm langs kantene på hver av stykkene. Gjenta for hver av bitene før Trekket er montert.
7

Trekk polstringen over setene. Plasser den gamle oppføringen ledningene inn i det nye setet. Koble polstring på sete med de eksisterende hog ringer.
8

Bolt bilseter tilbake inn i bilen med en skiftenøkkel. Pop dørpanelene tilbake på plass. Skru armlenene tilbake inn dørene med en skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123672.html

Previous:
Next:

bil sete