Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Argumenter for og imot av skinnseter

Velge en bil interiøret er ikke nødvendigvis et enkelt valg . Skinn eller stoff møbeltrekk hver har sine fordeler og ulemper , og i den endelige vurderingen er det det som teller mest til bilen kjøperen som bestemmer et bedre valg . Funksjon

En stor faktor i å avgjøre om å gå med en lær auto interiør eller ikke er i funksjonaliteten til møbeltrekk. Skinn kan vare så lenge som bilen så lenge det er riktig vedlikeholdt, mens klut seter kan flekken lett og absorberer lukt .
Hensyn

Den største ulempen til lær seter i den omsorg de trenger for å vare . Mens lett å rengjøre , vedlikeholdet som kreves for å holde skinn tørker ut , sprekker eller splitting er betydelig sammenlignet med klut seter . Det er lurt å investere i skinn renere og balsam og bruke det trofast .

Fordelene

Mens skinn gjør øke prisen når du kjøper en bil, luksuriøse følelsen av skinn kombinert med eksklusivt utseende og tiltalende duft legger til verdien av et kjøretøy.
Ulemper

Andre faktorer å vurdere omfatter at skinn er ikke akkurat en grønn valg, som det er laget av huden av kyr . Også , kan comfort noen ganger bli et problem , som skinn kan være ganske kaldt om vinteren og brennende varmt på bar hud i sommer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123575.html

Previous:
Next:

bil sete