Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan få Gum ut av bilen Møbeltapetsering

Uansett hvor forsiktig du er med bilens møbeltrekk, ulykker skjer. Du kan utestenge folk fra tyggegummi i bilen din, men du kan ikke stoppe dem fra å sitte i tannkjøtt og overføre den. Det er vanskelig å få tyggis ut av møbeltrekk, men det er ikke umulig. Med litt tålmodighet og litt innsats kan du rengjøre tannkjøtt off seter uten å skade møbeltrekk. Du vil sannsynligvis ikke nødt til å bruke alle trinnene nedenfor for å fjerne tyggegummi, så stopp når du kommer til en som fungerer for deg. Du trenger:
Latex hansker
Klar cellofan tape
Ice
Butter kniv
Goo Gone eller annet tyggegummi-oppløsning renere
Cotton vattpinner
Clean butikk klut
oppvaskmiddel
Vis flere instruksjoner
en

fjerne så mye av tyggegummi som du kan med fingeren. Trekk det, strekke det før pauser, rull den. Bruk gummihansker hvis du ikke vet hvor tyggegummi kom fra, og er lett allerede ut.
2

Bruk strimler av klar cellofan tape for å plukke opp så mye av tyggegummi som fortsatt sitter fast der som du kan.
3

Gni en isbit i en plastpose over tyggegummi. Hold den på tyggegummi i 3 til 5 minutter inntil gummien er hardt og sprøtt. Break og skrape så mye av det ut som du kan med smør kniv.
4

Påfør litt Goo Gone eller annet tyggegummi-oppløsning renere på flekken. Bruk en bomullspinne hvis du ikke er sikker på om renere vil sette flekker på bilsetet. Blot og gni på flekken med rene butikk kluter, bruke mer Goo Gone hver gang du får et lag med tyggegummi for å komme opp.
5

Bruk mild oppvaskmiddel på hjørnet av en ren butikk klut for å fjerne eventuelle gjenværende rester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123335.html

Previous:
Next:

bil sete