Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan beskytte en bil interiør

Bilinteriør er underlagt en mye slitasje-og-rive over tid, mellom friksjon forårsaket av folk som sitter i setene og varmen som bygger seg opp i bilen på en varm dag. Mat og skitt kan også akkumuleres over tid å farge eller på annen måte påvirke en kupeen. Om bilen har skinn eller stoff interiør, må det være riktig omsorg for å beskytte den mot skade. De andre strukturer i interiøret, som for eksempel på dashbordet, kontrollpaneler, krever vedlikehold også. Du trenger
Vacuum
Bil såpe
Scrub pensel
Plastic presenning
Møbeltapetsering renere
Vann
Hvit eddik
Spray flaske
Soft fille

Vis flere instruksjoner
en

Vacuum interiøret regelmessig. Fjern eventuelle mat smuler eller annet rusk fra setene og gulvet. Blader og veisalt også ofte spores inne i en bil, og støvsuging kan fjerne dem før de forlater en permanent flekk. Salt som er tørket inn gulvbordene kan fjernes med en liten mengde av bilen såpe og en skrubb børste.
2

Hold kjæledyr fra å bevege seg fritt inne i bilen. Katter og hunder ikke bare kaste på interiøret, men klørne kan skrape setene. Hvis dyret blir bilsyk, det er en ekstra risiko for spy flekker. Ved transport av et dyr, legge ned en plast presenning over indre eller sette kjæledyret i en kasse.
3

Rengjør møbeltrekk månedlig for å fjerne flekker. Skitt og fargestoff vil spre seg fra jeans og andre klær materiale til setet jo flere folk sitte i dem, og maten vil ofte falle inn i området mellom sitteputer og beis materialet. Dette gjelder spesielt av førersetet, siden det er den mest brukte. Klut møbeltrekk og lær krever ulike rengjøringsmidler, men begge typer er tilgjengelig i auto deler av de fleste butikker.
4

Park i skyggen i varmt vær. Kan bygges opp varme inne i bilen og føre til møbeltrekk og deler av plast til å sprekke. Parkere ute i solen eller i en garasje når det er mulig å unngå ekstreme temperaturer.
5

rengjøre innsiden glass. Bland hvit eddik og vann i en 50/50 løsning og bruke en sprayflaske å bruke den på innsiden av frontruten og vinduer en gang i uken for å fjerne skitt og støv. Dette er også et effektivt skitt remover for dashbordet når den brukes med en myk klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123509.html

Previous:
Next:

bil sete