Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan bli kvitt mugg på bilseter

Mold vil ta tak og vokse på noe organisk overflate, spesielt der fukten er høy og frisk luft ikke sirkulere godt, å lage biler som ikke brukes for en periode en potensiell mold vekstmål. Når du har registrert at mugg vokser på bilens seter, må du iverksette tiltak for å eliminere mugg og holde den fra å komme tilbake. Uriktig rengjøringsmetoder kan faktisk spre muggsporer, noe som vil føre til mugg vokser på andre overflater i bilen. Du trenger:
Spray flaske fylt med vann
Wet-tørt vakuum
Møbeltapetsering sjampo
rene filler
Stiff-børste
denaturert alkohol
Show More Instruksjoner
en

parkere bilen i et godt ventilert område, helst ute. Rull ned bilens vinduer og åpne soltaket, hvis det er tilgjengelig.
2

Spray bilseter med vann ved hjelp av en sprayflaske, men ikke suge setene. Våt mold vil være mindre sannsynlig å slippe sporer, beskytter din helse og holde formen sprer seg til andre deler av bilen. Vakuum så mye av mold som mulig fra setene, og deretter umiddelbart tømme vakuum.
3

Påfør en møbeltrekk sjampo, hvis setene er trukket, og lett børste shampoo inn i Materialet hjelp av børsten som følger med sjampo. Fukt en ren klut og tørk av shampoo off setene, og la bilens vinduer ned til setene er helt tørre.
4

Brush mold av skinnseter med en stiv-børste. La bilens vinduer ned og la skinnet tørke helt. Kombiner en kopp denaturert alkohol med en kopp vann og fukte en ren klut med blandingen. Når skinnet er helt tørt, gni kluten over mugne områder og deretter la setene tørke helt nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123693.html

Previous:
Next:

bil sete