Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan erstatte døren Panel på en 1996 Saturn

The Saturn merkevare hatt popularitet i sine tidlige år, men ble stengt av General Motors i løpet av sin 2009 omorganisering. Måtte fjerne eller erstatte en dør panel på en 1996 Saturn kan virke som en skremmende oppgave, men det er ikke og, heldigvis, er ikke en vanlig erstatning reparasjon. Hvis du finner deg selv å måtte erstatte den, men du kan spare kostnadene på arbeidskraft ved å gjøre jobben selv. Du trenger
Vindu sveiv flytting verktøyet
Trim panel lirke verktøyet
Phillips skrutrekker Vis
Needle-nese tang
Replacement dør panel
Mer Instruksjoner

1.

Åpne døren til Saturn på siden med døren panel du erstatter og rull vinduet helt i nedre posisjon.
2

Place vinduet sveiv verktøy blad under vinduet sveiv etter å ha justert verktøyet til lengden av veiven. Skyv kniven mot låseringen og være klar med den andre hånden til å fange ringen slik at du ikke mister det.
3

Trekk sveiven av sveiv Arbor. I tilfelle Saturn har makt låser eller elektriske vinduer, fjerne vinduet kontrollmodul oppover fra forsiden med lirke verktøyet og deretter koble ledningen ledningsnettet under modulen. Koble strøm-lock ledningsnett fra baksiden av dørhåndtaket rammen når dørhåndtaket stengene har blitt fjernet.
4

Fjern side vise speil seil, med en trim panel verktøy for å lirke den unna karmen på toppen. Hvis du fjerner driver's-sidedør panel, bare la seilet henger fra speilet kontrollkabel.
5

Fjern firedørs panel festeskruene med Phillips skrutrekker. En er i midten av dørhåndtaket trim bezel, to er under døren håndtak og en er plassert på den nedre, utenfor kanten av døren panel.
6

Bruk trim lirke verktøyet til Trekk ut dørhåndtaket bezel langt nok til å nå inn bak den med nebbtang og koble den øvre og nedre dørhåndtaket stenger fra baksiden av rammen boliger. Løft den øvre stangen oppover og den nedre stangen nedover.
7

Løft hele dørpanelet oppover omtrent en tomme eller mer, og deretter fjerne det fra dørkarmen.
8

Juster krokene på ny dør panel til kroken beholde hull i dørkarmen. Koble de resterende komponentene ved å reversere dørpanelet fjerningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123475.html

Previous:
Next:

bil sete