Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Automotive Leather Repair

Automotive lær blir mer misbruk og skinn i nesten alle andre område. Folk er stadig søker trykk, varme, punkteringer og andre stressfaktorer i skinn. Dette kan føre til at lær å rippe eller sprekke. Heldigvis er det ikke nødvendig å erstatte lær når disse problemene oppstår. Skinn reparasjon, mens ikke enkelt, kan gjøres hjemme for å spare kostnadene ved å ta bilen til en bil verksted. Du trenger:
isopropanol
Myke kluter
Aceton
Ammoniakk
TSP (trinatriumfosfat) Flyvninger Green skurerondell
Spray flaske
Leather fargestoff
skinn conditioner
240 sandpapir
Leather patch
Pinsett
Leather lim
Leather reparasjon sammensatte
Varmepistol
Vis flere instruksjoner
1 < p> Lag en blanding av like deler vann, rubbing alkohol, ammoniakk, aceton og TSP. Spray denne blandingen over skinn og gni kraftig inn i skinn med en myk klut. Dette vil gjøre overflaten ru skinn, som er nødvendig for ny anvendelse fargestoff. Det vil også fjerne mye av den gamle fargestoff fra skinn.
2

Skrubb hele området med en grønn skurerondell solgt i fatet delen av de fleste hjem forsyne butikkene.

3

Reparasjon hull og rifter først, deretter reparere sprekker. Finne noen riper i skinn. Rips under 3 inches lang eller bred kan repareres med et skinn lappesaker. Større hull må skiftes ut.
4

Skjær skinn patch til ca ½-tommers større enn rip eller hull. Bruk pinsett for å få plasteret under hullet. Sand en 2-tommers området rundt utsiden av hullet med 240 sandpapir.
5

Påfør litt skinn lim på lapp der den møter den opprinnelige skinn under setet. Spre noen lær reparasjon forbindelsen over hele plasteret. Varm opp med en varmepistol til det sammensatte begynner å smelte.
6

Trykk på korn puten i det sammensatte når det begynner å tørke. Bruk et papirhåndkle å jobbe litt skinn fargestoff inn i hullet. La det tørke i ca 1 time.
7

Fortsett å legge lag av sammensatte og fargestoff til toppen av hullet er på nivå med resten av skinn.
8

Spre et lag med skinn reparere forbindelsen over sprekker. La det tørke halvveis, og trykk deretter på et korn pad over sammensatte. Jobbe litt skinn fargestoff i det sprukne området og gjenta det sammensatte prosessen til sprekkene forsvinner.
9

Rub skinn dye over hele overflaten av skinn området, før det matcher de reparerte områder. La det tørke over natten. Påfør en top coat, og la det tørke i en mer natt.
10

Place noen skinn conditioner over en myk klut og arbeid inn i skinn til den er myknet. Fortsett å gni balsam inn i skinn til overflaten er tørr å ta på og balsam absorberes helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123441.html

Previous:
Next:

bil sete