Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Komme skomerker Off av siden av bilen Doors

Uansett hvor forsiktig vi forsøker å være, er det praktisk talt umulig å komme ut av en bil i disse dager uten å skrape innvendig dør panel med foten. En eller to små merker kanskje ikke fange øyet, men når hele familien er klatring inn og ut av bilen på en daglig basis, slitasje snart begynner å vise. Bli kvitt skomerker er overraskende lett, men den metoden som fungerer best, vil avhenge av hvor ille scuffing er. Du trenger:
maskeringstape
Gamle avis
Bucket av varmt vann
Mild vaskemiddel
Sponge
tørr klut
fuktig baby wipes
Interiør detaljering gel
Mikrofiberklut
Cutting compound
Vis flere instruksjoner
en

Fjern personlige eiendeler fra lommen til døren interiør. Blokkere eventuelle stoffdeler døren interiør med maskeringstape og gamle aviser for å beskytte dem fra å bli våt. Fyll en bøtte med varmt vann og tilsett en liten mengde mildt vaskemiddel.
2

dyppe en svamp i bøtte og vri den til vannet slutter å kjøre fritt. Påfør fuktig svamp til det berørte området og tørk over det forsiktig for å fjerne alle spor av smuss. Prøv ikke å presse ned til hardt på svampen som sandkorn i skitt kan være slitende og for mye press kan føre til riper.
3

Tørk interiøret i bilen døren grundig med en ren klut og inspisere de gjenværende merkene. Ta en neve fuktes baby kluter og gni forsiktig bort på slitemerker. Teksturen av de fuktes baby kluter ideell for å fjerne merkene fra skinn eller vinyl møbeltrekk og de fleste skraper bør komme bort ganske lett. Tørk rester fra baby kluter med en ren klut og tørk igjen med en fuktig svamp for å unngå flekker.
4

Påfør en liten mengde interiør detaljering gel til en mikrofiberklut hvis du prøver å fjerne tunge slitemerker. Disse gels er mildt slipemiddel, men vil ikke føre til synlige tegn til riper. Gni gel forsiktig inn i slitemerker før merkene blir løftet bort. Bruk flere anvendelser av gel som kreves før alle slitemerker er fjernet.
5

Spre ut eventuelle gjenværende interiør detaljering gel over resten av vinyl eller skinn, med en ren mikrofiberklut, å forlate en skinnende, støvfrie utseende. Hvis skoen skraper viser seg å være spesielt vanskelige, gjenta prosedyren med en fin karakter-cutting compound, etterfulgt av ytterligere anvendelse av interiør detaljering gel.
6

Fjern maskeringstape og avis fra døren interiøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123726.html

Previous:
Next:

bil sete