Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner Warning Stickers Fra Visir

Advarsel klistremerker festet til solskjermen av et kjøretøy gi forbrukeren med viktig sikkerhetsinformasjon. Men etter å ha sett klistremerker gjentatte ganger, kan det hende du føler at de er en skamplett og ønsker å fjerne dem. Fjerne disse klistremerkene kan være ganske vanskelig. Limet som brukes til å overholde de klistremerker til overflater kan holde seg til stoffet av visir. Når jeg prøver å fjerne advarsel klistremerker, kan visiret er stoffet bli skadet. Heldigvis kan du fjerne klistremerkene uten å skade visir ved hjelp av noen få husholdningsartikler. Du trenger
Hårføner
Skjøteledning
kluter
Rubbing alkohol
Vann-fortrenger spray
Vis flere instruksjoner
en

Fest en hårføner til en skjøteledning og koble den til en stikkontakt innenfor rekkevidde av kjøretøyet.
2

Hold hårføneren noen få inches over advarsel klistremerke. Sett hårføner til en lav eller middels varme omgivelser. Slå hårføneren på og bruke varme til advarselen klistremerke med hårføner.
3

Start med hjørnet av advarsel klistremerke. Påfør varme med hårføner og forsiktig begynne å trekke advarselen klistremerke av visiret. Fortsett å bruke varme og trekke klistremerket sakte til du har fjernet advarselen klistremerket fra visiret.
4

Fukt en klut med isopropanol. Gni visor med kluten for å fjerne eventuelle rester igjen fra advarselen klistremerke.
5

Spray vann-fortrenger spray direkte på advarsel klistremerker. Hvis advarsel klistremerker er fortsatt til stede på solskjermer, suge dem med vann-fortrenger spray. La spray å sitte på klistremerkene i flere minutter. Tørk av klistremerker utenfor visir med en fuktig klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123556.html

Previous:
Next:

bil sete