Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner Cat Urin Fra Vinyl bil interiør

Hvorvidt en ulykke som skjedde da du tok med katten til veterinær, eller du forlot en bil vinduet åpent og hadde en uventet besøkende, kan du finne vinyl interiøret i bilen din har vært farget av katt urin. Cat urin kan føre til vond lukt, spesielt i små rom. Heldigvis er det det kan være forholdsvis lett å fjerne med noen standard husholdningsprodukter. Du trenger:
Bucket
Rags eller svamper
Eddik
Sitronsaft
Baking soda
Klor
Støvsuger
Våt-tørr vakuum

Vis flere instruksjoner
en

Place kaldt vann i en bøtte. Med en ren klut eller svamp, dab hele området av bilsetet. Ved hjelp av en vått-tørt vakuum gå over flatene, inn i sitteputer og på gulvmatter.
2

Mix sitronsaft og vann i bøtte og bruke den som et rengjøringsmiddel hvis det kalde vannet løsningen ikke arbeide. Bland ca 1 kopp sitronsaft til to kopper vann. Dypp kluten i løsningen og skrubb setene igjen. La tørke.
3

Mix eddik og lunkent vann i en bøtte. Bruke fille, skrubb vinyl sete. Ikke la løsningen vannpytt, men bruke noen "albue fett" og gni den inn i setet. La sitte til den er tørr.
4

Strø natron over urin-gjennomvåt området. Dette bør bidra til å trekke ut eventuelle gjenværende fuktighet fra urin eller de to foregående metodene. La sitte i omtrent en time.
5

Sug opp de resterende natron fra bilsetet.
6

Bland 1/4 kopp klor blekemiddel med tre kopper vann. Hvis lukten vedvarer etter at du har prøvd de tidligere metoder, vattpinne seter med klor blekemiddel. Dette kan påvirke fargen på setene, så pass på å kutte blekemiddel med rikelig med vann. Omfatte alle deler av setet med blekemiddel blandingen. La det tørke i minst to timer med bil vinduer åpne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123402.html

Previous:
Next:

bil sete