Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner Dash på en Impala

Chevrolet Impala bruker en design som gjør dashbordet et enkelt stykke som strekker seg fra førersiden til passasjersiden av bilen. I forbindelse med reparasjon eller utskifting av stereo, reparasjon av klima-kontroller eller en tjeneste knyttet til instrumentpanelet, må du først fjerne entall dash stykke. Selv om det kan være lurt å søke hjelp hos en profesjonell mekaniker for de reparasjoner, kan du oppleve at du fjerner panelet i seg selv er godt innenfor din evne, til tross for de mange trinnene involvert. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Lirk plastringen rundt tenningen fra rattstammen , med en flat skrutrekker.
2

Fjern plastdekselet dekker over dashbordet sikringen paneler. Hvert panel er på ytterste side av dashbordet, i nærheten av døråpningene. Fjern panelene for hånd eller ved hjelp av flat skrutrekker til å lirke panelet åpent. Fjern skruen over sikringene med en Phillips-skrutrekker.
3

Trykk de to tappene på panelet under rattstammen dash panel for å frigjøre avslutning panel. Fjern de to skruene som fremkommer ved fjerning av avslutning panel, ved hjelp av Phillips skrutrekker.
4

Trekk dash panel under rattstammen vekk fra dashbordet. Skru ut skruen i bunnen av øvre panel, rett til venstre for rattstammen, ved hjelp av Phillips skrutrekker.
5

Fjern de to skruene på øvre instrumentpanelet over speedometer, ved hjelp av stjerneskrutrekker.
6

Koble dashbordet panel nær høyre sikringen kupé, og trekk den bort fra dashbordet. Arbeid hendene langs øvre og nedre kanten av panelet, fjerne den fra dashbordet, helt til venstre sikringen kupé.
7

Koble de elektriske ledningene som kobler på bryteren og antispinn bytte til instrumentpanelet. Ledningene er koblet med plast kontakter som du trekker fra bryterne for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123403.html

Previous:
Next:

bil sete