Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik reparerer en bil Leather Tear

Skinnseter er dyrere enn vanlige stoff seter, men de legger til verdien av bilen din. For å opprettholde denne verdien, må de renses og behandles ordentlig. Bruke et skinn conditioner med jevne mellomrom kan forlenge livet til skinn også. Skinn conditioner bidrar til å holde bilens seter myk og smidig, men selv så kan en og annen tåre forekomme. Det er mulig å fikse små tårer i skinnseter selv, sparer penger på profesjonelle reparasjoner. Men hvis du har dype flenger eller omfattende slitasje, er profesjonelle tjenester anbefales. Du trenger
Leather reparasjonssett
Alkohol pad
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en standard skinn reparasjonssett, som er tilgjengelig hjemme forbedring butikkene eller selv på nettet. Sørg for at settet har samme farge skinn som seter.
2

Buff området rundt tåre lett, ved hjelp av sandpapir følger med i pakken. Gni det området med en alkohol pad. Dette er viktig, da det sikrer riktig vedheft av plasteret.
3

Fyll store kutt eller rifter med ekstra skinn inkludert i reparasjonssett. Påfør lim på fritiden skinn for å holde den på plass.
4

Match fargen på bilseter til en av flekker av skinn i reparasjonssett. Del plasteret ned til riktig størrelse, noe som gjør at det er stor nok til å såvidt dekke tåre.
5

Finn riktig farge fargestoff for dine skinnseter, med fargen matching guide. Bland fargestoff med skinn sammensatt med en tannpirker til den når en jevn farge.
6

Spre et tynt lag av lær sammensatte på lappen med tannpirker, er forsiktig med å bryte opp eventuelle klumper. Glatt sammensatte en liten bit forbi patch slik at den holder seg på plass. La sammensatte tørke i minst seks timer før du sitter i setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123373.html

Previous:
Next:

bil sete