Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan lage en Ribbon Bow Cake Topper

dekorere dine egne kaker noen ganger innebærer å gjøre intrikate kake toppers for utsmykningen. Toppers trenger ikke å være spiselig, og hvis de ikke kan bruke dem. Å vite hvordan å lage et bånd bue kake topper gjør bruk av silkebånd og gir et snev av farge og tekstur til noen av dine kake kreasjoner, enten de er formelle eller for en uformell dessert. Du trenger:
silkebånd ruller
Saks
Nontoxic håndverket lim
Rice papir ark
1 ss. fondant
Vis flere instruksjoner
en

Snip 24-tommers lengder på bånd fra tre forskjellige ruller med silkebånd. Velg tre ulike bredder for et mer strukturert innvirkning. Du kan velge alle i samme farge hvis du vil ha en ensfarget tema eller forskjellige toner til å feste til fargevalg.
2

Knyt hver lengde på bånd individuelt i en enkel bue.
< BR>
3

Klem en prikk av ikke-toksisk craft lim på den fremre senter av knute av den største bue. Følge den nest største baug til dette limt området. Presse en annen mengde lim på fronten av den nest største bue og deretter påføre den endelige bue til den limte område. Dette skaper et tredelt bow kreasjon med de tre forskjellig bredde bånd.
4

Kutt ned et ark med rispapir inn i en sirkel som måler seks inches i diameter. Dette får plass på toppen av de fleste kaker. Kutte det ned litt før den passer bare midten av kaken hvis det er mindre enn seks inches.
5

Dab fingrene i kaldt isvann og deretter rulle fondant mellom fingrene, flatere det. Trykk det på midten av overflaten av rispapir utskjæringen. Fest tilbake knute av de største baug til denne skvett av fondant.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123717.html

Previous:
Next:

bil sete