Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Auto Leather Rengjøring

Du og din familie tilbringe store mengder tid i bilen, enten det er å komme til og fra skole og arbeid eller kjøring til golfbanen. Under rutine, er skinnseter bundet til å bli skitten. Men ikke fortvil. Rense dem er en enkel og verdig forsøke, da det bevarer verdien av bilen og holder bilen ser ut som ny i år. Rense skinn seter hver tredje måned, ifølge Mrs. Clean USA. Surface-Clean

Hold jobben så enkel som mulig. Den beste måten å gjøre det på er å drepe bakteriene og frigjøre støv én fase om gangen. Begynn med å fjerne mugg eller skitt på overflaten med en ren overflate. Overflaten ren er avgjørende for dyptrensende prosess fordi det preps skinn for hva som kommer. Kombiner isopropanol (én del), vann (en del) og en sprayflaske å anvende rengjøringsmiddel. Tørk løsningen med en tørr klut. Bare dekke deler av setet som ser skitne, som rengjøring seg selv forårsaker slitasje på skinn seter (men ikke så mye som forlater flekker og mugg på setet). Åpne vinduet og park i skyggen, slik at setene lufttørke.
Fjerne pesky Flekker

lær flekker er vanskelig å komme seg ut, men ikke umulig. Det er viktig å fange flekken relativt snart etter at det skjer, slik at du kan komme inn der før det setter inn i materialet. Dette kan også være en del av renseprosessen, spesielt hvis du har noen flekker du vil i det minste prøve å fjerne. Tannkrem, tro det eller ikke, er et flott middel for rengjøring tøffe flekker. Sett pastaen direkte på flekken, skrubb delikat med en tannbørste og tørk av. Andre nyttige rengjøringsmidler er ikke-aceton neglelakkfjerner, aerosol hårspray og majones (for vann flekker), ifølge Mr. Clean USA. Du kan prøve en eller alle av disse, men husk at jo flere ting du bruker på dine seter, jo mer slitasje det kommer til å føre. Så velg med omhu og velge en.
Rengjøring og Conditioning
p Hvis du velger å bruke en flaske lær renere, lese etiketten nøye og vet hva du? re arbeider med. Det er viktig å forstå hvordan ingrediensene vil påvirke skinn. Men hvis du ønsker å ta en billigere, mer naturlig tilnærming, bruke flere husholdning ingredienser for å effektivt rengjøre og din tilstand lær samtidig. I en liten bøtte mix hvit eddik (en del) og mat-grade linolje (to deler). Bruk en ren, tørr klut, påfør blandingen og la den på over natten, ifølge Mrs. Clean USA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123348.html

Previous:
Next:

bil sete