Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan lage skinnseter Soft Igjen

Over tid vil et bilens skinnseter tørke ut og vil ikke være myk. Dette oppstår ofte fra mistreating lær, som soaking det med vann eller aldri rengjøring eller kondisjonering av den. Imidlertid kan over-condition skinn også øke tørketiden hastigheten for noen kjøretøy lær. Du bør tilstanden sete skinn ikke mer enn to ganger i året. Oppmykning sete skinn tar et par timer å fullføre. Du trenger
Vacuum
Myke kluter
Facial såpe uten eksfolierende kjemikalier eller perler
Leather conditioner
Vis flere instruksjoner
en

Støvsug skinn seter for å fjerne støv og skitt fra overflaten. Tørk av skinnseter med en myk, fuktig klut for å fjerne skitt på overflaten og olje.
2

Påfør en liten mengde ansikts såpe på en fuktig klut. Arbeid såpen over skinnseter å fjerne inngrodd skitt eller olje. Buff hver seksjon med såpen til kluten kommer bort rent. Tørk området med en fuktig klut for å fjerne såperester.
3

Sett bilen i en solrik beliggenhet. Rulle ned vinduene. La bilen til å sitte i solen for en eller to timer å varme setene. Lær absorberer balsam enklere når varm.
4

Hell ca en krone-størrelse mengde skinn conditioner på en myk klut. Gni overflaten av skinn med kluten med sirkelbevegelser. Dekke halvparten av setene på en gang med skinn conditioner. Legg ekstra balsam til setene når det er nødvendig. Etter rasping for omtrent et minutt per område, bør skinnseter ser litt fuktig, men ikke søkk våt. La conditioner å suge inn i skinn i 15 minutter.
5

Buff den betingede skinn med en ren, myk klut. Buff hvert område i ca 10 sekunder. Fortsett å bruke en sirkulær bevegelse for å buff området. Tenk deg at du rasping voks av en bil til å skinne overflaten av maling. Gjenta prosessen for den andre halvparten av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123549.html

Previous:
Next:

bil sete