Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik beskytter klut seter i en bil

Det tar bare en ulykke å forlate en flekk på din klut interiør. Selv når du ikke tillate mat og drikke i bilen, en våt, skitten hånd eller jakke kan legge igjen en flekk bak. Vinyl seter er enklere å rengjøre, men duk gir et mer komfortabelt alternativ i varmt eller kaldt vær. Kaster et badehåndkle eller teppe over setet er en enkel løsning for å beskytte bilseter, men ikke en pålitelig eller fasjonable ett. Setetrekk og stoff beskytter spray er det beste alternativet for å holde klut bilseter i sin opprinnelige tilstand. Du trenger
Seat dekker
Stoff beskytte produktet
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp setetrekk. Setetrekk kjøre gamut fra one-size-fits-all stiler til spesialtilpassede deksler, og kommer i alle typer stoff tenkelig. Vanntette setetrekk er også tilgjengelig, og er et godt valg for folk som liker friluftsliv som bading eller surfing. Se etter setetrekk med en beskyttende baksiden for å holde væsker fra siver gjennom til setene.
2

Spray et stoff protector på klut seter. Stoff beskytte produktene skape en barriere at væske ikke kan trenge gjennom. Flekker kan ikke bygge inn i duken når et stoff som beskytter produktet brukes riktig. Les etiketten og følg produsentens instruksjoner for best resultat.
3

Kjøp en møbeltrekk behandling når du kjøper bil. Mange forhandlere tilbyr dette som et alternativ til innkjøpspris tid. Pass på at det er en garanti for tjenesten og en kvote inkludert i kjøpesummen for ekstra programmer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123562.html

Previous:
Next:

bil sete