Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvor å Feilfri Motorsykkel eksosrør

Holde motorsykkel komponenter rene er avgjørende for deres utseende og lang levetid. Hver gang motorsykler er drevet, de er stadig utsatt for smuss, fett, bug skrotter og skitt, som klamrer seg fast til metall og plast overflater. Plast, gummi og nylon materiale fra klær og flygende vrakrester blir smeltet på varme eksosrør, forming sta crud og rester. Motorsykkel eksosrør krever hyppig rengjøring for å gjenopprette sin skinnende utseende og beskytte dem mot forringelse. Heldigvis grunnleggende forsyninger er effektiv på rengjøring motorsykkel eksosrør. Du trenger:
Plastbøtte
Vann
Mikrofiber klut
Motorsykkel metall renere
slipende svamp
Terry klut håndkle
Cotton fille
Vann spre smøremiddel
kraftige hansker
Non-slipende scrubber
Clay bar
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen i et skyggefullt område. Tillate eksosrørene avkjøles helt.
2

Fyll en plastbøtte med vann. Fukt en microfiber klut i vannet. Tørk av eksosrørene med fuktig klut for å fjerne løs skitt og rusk.
3

Påfør motorsykkel metall renere til en slipende svamp. Skrubb utsiden av eksosrørene med metall renere å fjerne fett, bug skrotter, saft og sta skitt. Tørk eksosrørene ofte med fuktig mikrofiberklut for å skylle bort støvsugeren.
4

Tørk eksosrørene grundig med en frotté håndkle. Hvis smeltet rester og crud forbli på rørene, suge en bomull klut med vann spre smøremiddel. Bruk solide hansker for å beskytte hendene.
5

Lay soaking fille over eksosrør. La fille på eksosrørene over natten.
6

Fjern klutepapir fra rørene. Skrubb rørene med et ikke-slipende scrubber for å fjerne smeltet rester. Gni en leire bar over noen gjenværende crud.
7

Skyll av den løse crud med vann. Hvis det er nødvendig, rengjør rørene igjen med motorsykkel metall renere. Tillate eksosrørene lufttørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123507.html

Previous:
Next:

bil sete