Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner Dash Fra en Ford F-150

The dash på en Ford F-150 pickup lastebil består av mange deksler som bidrar inneholder instrumentpanelet, cluster og andre komponenter. Du vil sannsynligvis trenge å fjerne alle dash paneler for å jobbe på noen deler i fronten på lastebilen, og du må fjerne noen paneler først å fjerne andre. Vær oppmerksom på at fjerning prosedyren kan variere sterkt avhengig av modell året av F-150. Du trenger
Wrench
skrutrekker Vis
Trim minnepinne eller annen flat verktøy
Mer Instruksjoner
en

Koble lastebilens negative batterikabelen ved å trekke tilbake isolatoren hvis en er utstyrt og løsne klemmemutter for den sorte kabelen med en skiftenøkkel. Sett denne kabelen til side slik at det ikke ved et uhell kommer i kontakt med batteriet innlegget under dash fjerning.
2

Fjern driver's-side kneet styrke ved å fjerne de to skruene på bunnen (de bør kreve en Phillips-skrutrekker) og nysgjerrige rundt toppen av panelet med en trim stick, flat skrutrekker eller annet kjedelig, flat-blader verktøy til å løsne panelet fra sine klipp.
3 < p> Skru av skruene for instrumentpanelet bezel, som omgir klyngen og rattstammen, og disse skruene er på de to nederste hjørnene. Bruk trim pinne for å løsne panelet er klipp på toppen slutten, lirke den av og koble fra alle elektriske kontakter knyttet til den. Du må kanskje fjerne rattet for å fjerne denne rammen
4

Arbeid trim minnepinne eller annen flat verktøyet rundt hele kanten av instrumentpanelet midtramme -. Som omgir stereo og varmeapparatet /klimaanlegget kontroller - for å frigjøre den fra sine klipp. Dette panelet har ingen skruer å fjerne.
5

Fjern skruene for den øvre overflate panel, som ikke er tilgjengelig før du tar ut instrumentpanelet bezel, og fjern panelet fra dashbordet.

6

Åpne opp hanskerommet døren. Trykk på de to sidene av kupé innover til før sine støtfangere fjerne stopper. Fjern festene på bunnen av boksen for å fjerne hanskerommet.
7

Fjern stiften festene som fester sentrum brace dekselet nederst i panelet, og fjern panelet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123374.html

Previous:
Next:

bil sete