Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan å opprettholde skinnseter

Skinnseter blir betraktet som en luksus å ha både i bilen og hjemme. Selv skinn selv er holdbare og kan håndtere daglig slitasje uten mye problem, er det fortsatt en god idé å ta vare på dine seter på en jevnlig basis. Dette vil bidra til å opprettholde integriteten av sitt utseende samt forlenge deres levetid. For ikke å nevne at rene, polerte skinnseter kan gjøre resten av ditt hjem eller bil interiør gnisten. Du trenger
Vacuum
kluter
lær renere
Mikrofiber applikator pads
Leather conditioner
Vis flere instruksjoner
en

Støvsug lær-området for å fjerne skitt, støv eller rusk. Tørk deretter setene ned med en ren, fuktig klut og la det lufttørke.
2

Påfør en krone-størrelse mengde skinn kjemiske rensemidler til en microfiber applikator pad eller en gjenbrukbar bomull bleie. Skinnet renere du velger bør være fri for petroleum løsemidler, silikon oljer og glans agenter.
3

Gni fille på ett panel av lær om gangen. Masser skinn renere i skinn. Unngå å gni sy sammen da dette kan forårsake flekker på threading. Vent i 10 minutter og tørk bort støvsugeren med en annen tørr, ren klut.
4

Påfør et skinn conditioner som er vannbasert og pH-balansert. For å søke, helle en krone-størrelse mengde conditioner på en annen microfiber pad og massasje i skinn ett panel om gangen. Ikke fjern.
5

Gjenta denne prosessen minst en gang hvert halvår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123453.html

Previous:
Next:

bil sete