Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik Clean and Restore Auto Møbeltapetsering

Vedlikeholde utseendet på bilens møbeltrekk vil sikre bilen din ser sitt beste uansett hvor lenge den har vært på veien. Konsekvent omsorg kan forlenge tiden mellom å kjøpe nye biler. Flekker, riper og andre skader kan la bilen ser skitne, skadet og gammel. Du trenger
Box
Trash bag
Vacuum
Møbeltapetsering renere eller vaskemiddel
Ammoniakk
Vis flere instruksjoner
en

Fjern noen store biter av søppel fra bilen og tømme bagasjerommet. Tømme bilen for all søppel på forhånd vil gjøre rengjøringen mye enklere.
2

Fjern gulvmatter og setetrekk. Støvsug hele bilen. Vær spesielt oppmerksom på små hjørner. Støvsuge bagasjerommet og under setene. Sørg for at du støvsuge alle stoffer.
3

Bruk en spesielt formulert møbeltrekk renere eller en blanding av like deler vaskemiddel til varmt vann. Spray blandingen på møbeltrekk og teppe flekker og og la den satt for tre to-fire minutter. Gni flekkene kraftig med en klut og tørk av. Gjenta denne prosessen til flekken forsvinner.
4

Bruk en blanding av 1/2-cup klar ammoniakk og 1-pt. vann med en svamp hvis møbeltrekk ser falmet og slitt. Utfør en stikkprøve på en ubetenksom del av bilen først for å sikre ingen negative reaksjoner. Ikke mette trekket med væsker. Langvarig fuktighet kan føre til muggvekst.
5

Vacuum dine gulvmatter grundig om de er stoff. Hvis de er gummi, spray dem ned med en slange og plassere dem i solen for å tørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123577.html

Previous:
Next:

bil sete