Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan ta vare på Leatherette i en BMW

BMWs er produsert med to typer interiør: lær og kunstlær. Leatherette er en kunstig skinn laget av plast som gir et lignende utseende. Kunstlær koster mindre, og vanligvis slites bedre enn lær, som det er motstandsdyktig mot riper og sprekker. Omsorg for lær i BMW-lær rengjøringsprodukter holder interiøret ser rent og smidig. Du trenger
Portable vakuum
frottéhåndklær
Spray flaske
Vann
Mild oppvaskmiddel
Leatherette renere
Vis flere instruksjoner
1

Forskning kunstlær rengjøringsprodukter på Internett eller på en auto-butikk. Lese etikettene på bilen møbeltrekk rengjøringsmidler for å finne en vinyl eller multi-overflate auto møbeltrekk renere innenfor budsjettet. Kjøp den renere.
2

Vacuum interiøret i bilen for å fjerne skitt og rusk fra lær på seter, armlener og hodestøtter.
3

Hell lunkent vann i en sprayflaske. Spray kunstlær med vann. Tørk av sprøytet, med et rent frottéhåndkle.
4

Squirt oppvaskmiddel inn din sprayflaske. Tilsett mer lunkent vann om nødvendig. Rist spray flasken for å skape såpeskum. Spray blandingen på lær flekker. Skrubbe flekker med en ren frotté håndkle. Vent fem minutter for kunstlær tørke.
5

Spray en skjult lapp av lær under din forsetet med den kjøpte renere fra Trinn 1. Kontroller sprayet patch i fem minutter for å sikre at renere ikke gitt noen flekken.
6

Spray og gni den renere i resten av kunstlær med en ren frotté håndkle. La renere på kunstlær i fem minutter til tilstanden den.
7

Tørk av renere av med en ren frotté håndkle.
8

Spray kunstlær med vann og tørke den med en ren frotté håndkle for å redusere klissete fra støvsugeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123621.html

Previous:
Next:

bil sete