Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvor å Feilfri Recaro-seter i en 1983 Trans Am

Mens du kan sikkert ta 1983 Trans Am til en auto Detailer og har en profesjonell rense Recaro-seter, ville du må betale toppen dollar for arbeidsmarkedet. Med litt tid og riktig rengjøring produkter, kan du utføre den samme jobben og spare noen av pengene dine til andre formål. Du trenger
To spray flasker
Møbeltapetsering renere
flere håndklær
Vacuum
Vis flere instruksjoner
en

Fyll en sprayflaske med varmt rent vann. Ikke tilsett såpe eller annet rengjøringsmiddel. Spray Recaro-seter med det varme vannet til de er helt dekket. Ikke mette dem, du vil overflaten som skal dekkes, men ønsker du å unngå å ha for mye vann komme inn setene
2

Fyll en annen sprayflaske med møbeltrekk renere.. Kastrere de Recaro-seter på samme måte som du gjorde med vann, nok til å dekke overflaten av setene, men ikke suge dem. La renere å sitte på setene i noen minutter for å bryte opp smuss og flekker.
3

Skrubb setene med rene håndklær. Begynn enten øverst eller nederst på setet og skrubb hele setet, som arbeider i alle sprekker før du skrubbet hele setet. Bruk en liten skurebørste for tøffe flekker eller for å komme inn i områder som er for liten for hånden.
4

Vacuum setene når du er ferdig grundig skrubbet dem. La bilen dører eller vinduer åpne, slik at luft kan strømme gjennom bilen for å tørke setene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123659.html

Previous:
Next:

bil sete