Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik installerer Toyota Tacoma Seat Covers

The Tacoma er en to-eller fire-dørs pick-up truck laget av Toyota og er tilgjengelig med forskjellige varianter av baksetet konfigurasjon. Den Tacoma har en stor seng som kan romme mange hobbyer og yrker som krever stort utstyr samt reiser i ulendt terreng. Du kan ofte finne at setene bli skitten og rotete ser som resultat av hva du gjorde før du får inn i lastebilen. Hvis dette er tilfelle, kan du enkelt installere nye deksler i Tacoma for å holde lastebilen prikkfrie. Du trenger
Hog ring tang
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Trekk opp på baksiden av de fremre setetrekk og fjerne metallklipsene med hog ring tang. Trekk av plastdekselet på siden av setene som styrer sete bevegelse.
2

taes av nakkestøttene fra setene og sett dem til side for å dekke separat.

3

Sett den nederste delen av fronten setetrekk på de nedre delene av forsetene. Trekk stoffet ned rundt sidene av setet og presse bakre klaffer og strenger gjennom gapet mellom setet og seteryggen.
4

Samle strengene på baksiden av setene til dekselet er stramt mot setet og presse strengene under setet. Hvis omslagene ikke har strenger, feste stroppene eller hva fanger dekker har på samme måte.
5

Trekk setet bakdekselet for de fremre stoler over setene. Skyv den fremre kroken og øye lim klaff gjennom gapet mellom den øvre og nedre seksjoner.
6

Juster setet dekker så hullene i øverste linje med hullene til nakkestøttene. Kjør hendene godt ned sidene av setene for å flytte dekselet i riktig posisjon.
7

Skyv stoffet forsiktig opp fra de ytre nedre hjørnene mot toppen av setet. Å sette dekslene på plass, skal dra hendene ned foran setet.
8

Trekk klaffen fra fronten av dekselet hele veien gjennom gapet i setene og trykk koordinerende krok og øye limet mot det å sikre dekselet på plass.
9

Løft baksetene opp og sett de dekker over dem, passerer de løftestropper gjennom de medfølgende hull. Trekke strenger på bunnen av dekker stramt for å feste den på plass.
10

skru fra hverandre setebelter fra baksetene og skli setet tilbake dekker på setene. Passere setebelter gjennom hull i stoffet.
11

Fest setebeltet og ordne hull til nakkestøttene. Dra trekket rundt setene.
12

Fell setet ned og feste krok og øye selvklebende klaffer for å holde dekselet på plass.
13

Dekk hver av nakkestøttene med nakkestøtten dekker. Skyv endene av dekker sammen for å koble krokene sammen og lukke slutten.
14

Slipp innsiden av omslaget av armlenet med en skrutrekker og ta av toppdekselet skjema strukturen. Dekk den øverste delen av armlenet og erstatte brikkene i den opprinnelige formasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123527.html

Previous:
Next:

bil sete