Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Sett på Seat Skins

Seat skins kan legge til et kult utseende og stil til bilen din. De er tilgjengelige i mange farger, stiler og design. Prosessen med å demontere forsetene å installere sete skins er ganske mye det samme for biler, lastebiler og SUVer. Men demontere baksetene å installere sete skins er forskjellig for ulike typer kjøretøy. Ta kontakt med bilens service-avdelingen, slik at du kan få veiledning i å løsne de bakre setene å installere setetrekk. Her vil du lære hvordan du installerer ditt sete skins for din forsetene. Instruksjoner
en

Trekk setet dekke over den øverste delen av setet ditt. Pass på at skjøtene stille opp med sidene av setene. Brette den nederste delen av stoffet inn i gapet på setet til den når den bakre del av setet. Gå til baksiden av stolen for å trekke klaffen på trekket stramt.
2

Koble klaff del av setetrekket, som du trakk gjennom til baksiden av setet, til øvre del av setetrekket. Skyv overflødig materiale i skrukker på bilsetet.
3

Skyv setet huden over bunnen av bilsetet. Pass på at skjøtene stille opp. Brette klaffen delen med beltespenne inn i gapet av setet bakover. Gå til baksiden av den fremre sete for å trekke klaffen stramt. Før remmen stroppene mot baksiden av setet under setet. Fra baksiden av setet, kjører beltestropper gjennom spennen og gjøre det stramt. Brette overflødig materiale i setet panelet.
4

Place setetrekket over nakkestøtten. Den myke delen av borrelåsen bør være på baksiden av nakkestøtten, og den grove delen av borrelåsen bør være på forsiden. Når setetrekket er på, forsegle de to borrelås delene sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123587.html

Previous:
Next:

bil sete