Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan får jeg Grease og oljeflekker Av de sittemøbler av My Mercury Tracer?

Fett og olje flekker på setene i din Mercury Tracer er skjemmende og raskt suge inn i fibrene i møbeltrekk. Behandling av flekkene omgående vil resultere i den mest suksess for fjerning. Selv tørket eller gammel olje flekker kan være effektivt fjernet fra setene i din Mercury Tracer hvis du bruker de riktige produktene og teknikkene. Du trenger:
plast skje
Papirhåndklær
Talkum eller maismel
Håndholdte kost
flytende oppvaskmiddel
Medisin dropper
Rags
White eddik
Rubbing alkohol
Vis flere instruksjoner
en

fjerne så mye av den ferske olje eller fett som mulig. Scoop opp olje eller fett med en plast skje. Gjør dette forsiktig så ikke å spre stoffet på upåvirkede områder av setene.
2

Blot flekken med papirhåndklær å ytterligere fjerne olje eller fett. Legge press når blotting og bytte til rent tørkepapir som man blir skitten.
3

Dryss talkum eller maismel på flekken hvis flekken. Tillate det å sette i minst en time. Børst fra setet med en håndholdt kost.
4

Unn gamle og nye flekker både når noen ny olje eller fett er fjernet. Påfør noen dråper flytende oppvaskmiddel direkte på flekken. Velg et oppvaskmiddel som har et avfettingsmiddel inkludert.
5

Tilsett noen dråper vann til flekken ved hjelp av en medisin dropper. Blot beiset sete med en ren fille, arbeider oppvasksåpe inn i flekken. Fortsett blotting, bytte å rense deler av fille, til flekken har løftet.
6

Fyll en tom sprayflaske med like deler vann og hvit eddik. Dette vil bli anvendt for å skylle såpe fra stoffet, samt ytterligere å fjerne oljen eller fettet fra dypt inn i tekstilfibrene.
7

Spray løsningen rikelig på de fargede området av sete. Blot setet med en ren, tørr klut til alle såperester er borte. La setet lufttørke.
8

Bruk rubbing alkohol hvis flekken vedvarer. Fukt en ren klut med isopropanol og blot flekken. Påfør mer alkohol, bytte til rene deler av fille, til flekken har løftet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123382.html

Previous:
Next:

bil sete