Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan hjelpe redusere utseendet av riper på skinn bilseter

Lær bilseter tåle mye bruk, og er utsatt for riper, skraper, tårer og rifter. Holde skinnseter ser ny krever noen rutinemessig vedlikehold og stell. Grunne eller dype riper kan ta oppmerksomheten vekk fra det estetiske appell av fint skinn, uavhengig av hva slags bil. Avhengig av dybden på scratch, de fleste skinn reparasjonssett har de nødvendige produkter og verktøy for å redusere og med eliminere skinn riper. Reparasjonssett kan kjøpes på maskinvare eller auto deler butikker. Du trenger
Leather reparasjonssett
Sandpapir (800-grit)
Rags
Cotton vattpinner
Toothpicks
Plasttape
Vis flere instruksjoner

en

Åpne alle dørene i bilen for å gi tilstrekkelig ventilasjon for kjemiske gasser som finnes i skinn reparasjonssett. Hente renhold løsning fra settet og våte en bomullspinne eller klut slutt. Rengjør den totale bredden og lengden på ripete området, kjører bomullspinne eller fille langs sporet, vinkelrett på scratch linje. Hvis du har flere lokaliserte riper, rengjør dem alle på samme måte, fjerne mat flekker, kropp olje og eventuelle rester av lær protector eller voks.
2

Bruk en bomullspinne for å bruke lær forberedelse ingrediens til scratch, sørg for å komme på innsiden av scratch og utenfor scratch-området på alle sider. Utarbeidelse ingrediens tjener til å etse eller grov opp teksturen av lær materiale for å gi skikkelig vedheft.
3

Påfør en liten mengde kit fyllmateriale hvis scratch har forlenget dypt inn i skinn . Sparkler med en bomullspinne, å gjøre en pasning over bunnen og la det tørke i henhold til instruksjonene. Påfør et strøk for å øke overflaten videre, og la den tørke. Påfør så mange strøk som trengs for å øke overflaten og fyll ut scratch depresjon.
4

Bruk kit sandpapir til sand ned tørket fyllmateriale til toppen av lær overflate er jevn og glatt. Hvis settet ikke inneholder fint sandpapir, bruker 800-sandpapir. Sand vinkelrett på scratch linje, noe beheng endene og utenfor kanter. Tørk bort overflødig og la sparkelen tørke.
5

Påfør kit skinn ingrediens (matchende farge) over bunnen området. Bruk enden av en klut eller bomullspinne til å gjøre en pasning. La den tørke. Lag en andre eller tredje pasning over scratch med skinn reparasjon ingrediens, før det har trengt grundig inn i filler. La det tørke. Påfør et lag med skinn conditioner-beskytter (i pakken) til scratch, og dette skaper en naturlig glans og fungerer som en avtørkningsområdet
6

Lirk opp på slutten av skinn ved hjelp av en tannpirker. hvis bunnen har trengt så langt at en rift i læret. Påfør litt kit lim på kanten av rive-området, deretter forsiktig overtale de avrevne endene sammen. Bruk en liten bit av plast for å holde revet søm sammen. La limet tørke i henhold til instruksjonene. Påfør lær fyllstoffer over rive som trengs for å øke overflaten. Sand med 800-sandpapir, deretter bruke skinn reparasjon ingredienser. Påfør balsam-beskytter som det siste trinnet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123722.html

Previous:
Next:

bil sete