Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik finner du ut en Car Mat Color

Gulvmatter brukes til å beskytte bilens tepper fra rusk og skitt som sjåfører og passasjerer bære på sine sko. Flyttbare matter gi rom for en praktisk, rask måte å rengjøre gulv. Løfte dem ut av bilen for en rask shake kan minske behovet for støvsuging. Velge en farge for bil matte avhenger av måten en bil blir brukt. Familier og de som bruker sine biler for transport av last, noe som gjør leveranser eller carpooling kan trenge mørkere farger for å maskere skitt og beskytte gulv. Andre foretrekker en mer sofistikert fargekombinasjon. Bestemme hva som fungerer best for den viktigste driveren av bilen --- en kontrastfarge ordningen, en blandet utseende eller en moteriktig farge valg. Du trenger
Bil matteprøver
Vis flere instruksjoner
Velg Neutral Color
en

Velg en nøytral bil matte farger for et trygt, men sofistikert utseende med noen farge interiør.
2

Plukk sort eller koksgrå å lage en fasjonabel uttalelse med røde, grønne og blå interiørfarger.
3

Plasser nøytrale som taupe, cappuccino eller en mocha å skape en sofistikert look sammen med elfenben og kremet gule interiør.
Velg Blended Color
4

Match bilen matten med den dominerende interiør farge for en blandet se. Blended ser skape en illusjon om at ingen bil matte eksisterer.
5

Velg en farge som passer akkurat med interiør farge.
6

Match fargen så tett som mulig ved velge en matte som er litt mørkere enn den dominerende interiør farge.
Velg Kontrast
7

Plukk en bil matte farge som står i sterk kontrast til den dominerende interiør farge hvis se matten er en viktig visuell ledetråd for sjåføren.
8

Bruk en mørk nøytral matte mot et lyst interiør eller en lett farget matte mot en mørk interiør.
9

Vurdere en mønstret bil matte med en sterk farge mønster (pledd, sjakkbrett) som står i kontrast til den dominerende interiør farge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123331.html

Previous:
Next:

bil sete