Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik installerer tredje rad seter

Kanskje du venter barn, og derfor trenger mer plass i bilen. Det er mulig å legge til ekstra sitteplasser uten å måtte kjøpe en ny bil. Mange biler som stasjonsvogner, minivans, sport nyttekjøretøyer og crossovers tilby tredje seterad evner å romme et nytt familiemedlem. Det er også meget nyttig for å transportere et antall reisende på veien turer. Du kan installere denne typen sete selv om du har grunnleggende mekaniske kunnskaper og noen vanlige butikk verktøy. Du trenger:
Støvsuger
flat skrutrekker
Carpet kniv
Tredje seterad
Seat belter
Socket satt
Vis mer Instruksjoner

en

Park bilen, slå av motoren og sett på parkeringsbremsen. Åpne luken og finn teppe klipp, som bør være plassert på hjørnene og ligner plast knapper. Rengjør området grundig med en støvsuger.
2

Løft klipp med en flat skrutrekker, og bruke et teppe kniv til å skjære åpninger i teppet som nødvendig for å få tilgang skruehull under. Støvsug utsatte gulvflater.
3

Plasser bolter i hullene og finger-trekk dem å rengjøre gjengene. Fjern boltene og sikre teppet og klipp.
4

Collapse tredje seterad, hvis mulig, og forsiktig manøvrere den inne i bilen, tar seg ikke å skade karosseriet. Du sannsynligvis vil trenge en assistent for dette. Plasser setet slik at hullene i rammen på linje med hullene i bilen gulvrammen.
5

Stram boltene med en skiftenøkkel, og fest setebeltene til rammen. Test ordningen ved å sitte i førersetet og knekking beltene, slik at alle delene er godt festet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123683.html

Previous:
Next:

bil sete