Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Seat Belt Montering på en 1994 Ford E-350 Passenger Bus

Selv om oppfinnelsen av setebeltet dateres tilbake til begynnelsen av det 19. århundre, gjorde patent for denne anordningen ikke skje før 1885. Siden da har setebelter vært omtalt i alt fra biler og fly til vogner og berg-og dalbaner. Imidlertid var 1958 året da setebelter ble standard problemet i personbiler. To-point og tre-punkts setebelter er to vanlige typer oppsett. En 1994 Ford Econoline E-350 har både to-point og tre-punkts sikkerhetsbelter. Hvis du ønsker å erstatte disse sikkerhetsinnretninger, må du sjekke din van for reservedeler som trengs. Du trenger
Replacement setebeltet (to-eller tre-punkts)
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
To-punkts sikkerhetsbelter
1

Koble setebeltet du har tenkt på å erstatte med sitt tilsvarende stykke. Dette sikrer at du fjerner de riktige setebelte deler for utskifting. Pop setebeltet dekke av bunnen av din Ford Econoline å avsløre vinkelbeslag. Sett denne stykke til side, som du vil trenge det etter at du har byttet ut to-punkts sikkerhetsbelte. Disse setebelter er funnet i de bakre benk seter av '94 Econoline 350s.
2

Skru av anker bolt fra den vinkelen braketten for å fjerne denne enden av bilbelte. Følge banen av setebeltet til den finner den forbinder bolten på den andre enden. Skru denne anker bolt å fjerne setebeltet.
3

Tre kvinnelige enden av setebeltet gjennom benken og hold til fabrikken hullet. Fest denne del av setebeltet til Econoline med den opprinnelige anker beltet. Bytt setet bolt dekselet for å fullføre denne delen av setebeltet installasjon.
4

Fest den mannlige enden av bilbelte til den delen av van der forrige bilbelte ble installert. Sikre denne del av setebeltet med den opprinnelige ankerbolten. Stram til dette beltet er festet.
Trepunkts Selt Belter
5

Lirk forsiktig av sikkerhetsbelte på toppen av din Econoline dør kolonne. De tre-punkts sikkerhetsbelter ligger i fører-og passasjerseter i 1994 Econoline passasjer van. Skru av anker bolt fra den vinkelen parentesen i denne overdelen.
6

Ta av bunnen bilbelte dekselet fra døren kolonnen i forsetet. Skru av anker bolt fra bunnen vinkel braketten. Trekk denne siden av bilbelte ut av bilen og satt til side for avhending.
7

Skru ankeret bolten som holder gulvet-side sikkerhetsbelte til van. Trekk dette stykket av og sett til side for deponering, så vel.
8

Fest gulv-siden av bilbelte til din foran bøttesete. Hold stykke over fabrikken hullet og fest den med den opprinnelige anker bolt. Stram med skiftenøkkel.
9

Sett den nederste del av døren kolonnen setebeltet over fabrikken hullet og fest den med den opprinnelige anker bolt. Sett på plastdekselet på denne delen av Econoline sete belte for å feste. Beveg til den øverste del av døren kolonne og bringe den tredje del av setebeltet som møter produsentens hullet. Stram med den opprinnelige anker bolt og erstatte plastdeksel for å fullføre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123710.html

Previous:
Next:

bil sete