Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hva kan du bruke til å vaske bilen Dashboard og dører?

Det er blitt sagt at investering som folk gjør i sine biler er ofte andre bare til hva de bruker på sine hjem. Biler er ofte dyre å kjøpe, samt å vedlikeholde, noe som gjør det desto mer viktig at de blir tatt hånd om på riktig måte, noe som vil bidra til å beholde sin verdi. Riktig rengjøring og detaljering en bil er en viktig del av vedlikehold av bil. En ren bil er mer behagelig å være i, og vil også være lettere å selge, bør tiden kommer. Typer Interiors

Selvfølgelig, ikke alle biler leveres med de samme typer av innvendige materialer. Mange biler bruker en kombinasjon av vinyl og klut på dørpanelene. High-end biler og luksuriøse kjøretøy kan bruke skinn overflater på dørpanelene og andre steder i interiøret. Det er også plast eller metall dørhåndtak og elektrisk vindu brytere vanligvis installert. Streker er oftest laget av vinyl, men kan også være laget av skinn. Instrumentbord vil også ha HVAC vents laget av plast. Mange luksusbiler kan også bruke noen form for tre trim som bør også rengjøres.
Renseprodukter
p Det er et mangfold av innvendige rengjøring forsyninger tilgjengelig, noe som kan gjøre velger en litt overveldende. Før du velger din rengjøring forsyninger, finne ut hva din indre er laget av: For interiør som har skinn streker og dørpaneler, bruke en høykvalitets lær renere, plast og vinyl trim kan rengjøres og beskyttet med spray på vinyl dressing som tørkes av med et rent håndkle etter at det er sprøytet på innvendige overflater, rene filler og små børster til å rengjøre luftventilene vil også være nødvendig, og hvis bilens interiør er ekstremt skittent, må du kanskje bruke en husholdning renere å skrubbe overflaten før påføring overflatebehandlingen.
Rengjøring

Før påføring av skinn eller vinyl renere, tørk dashbordet og dørpanelene av med en ren klut for å fjerne støv og rusk fra overflaten. Hvis det er flekker og misfarging, bruker en husholdning renere og en fille for å rengjøre disse områdene. Spray dressing på overflaten jevnt, så la det trekke inn i flere minutter. Tørk av overflødig dressing av med en ren fille. Ved påføring av dressing og unngå å sprute den på instrumentpanelet og frontruten. Hvis noen ikke komme inn på disse områdene, må du umiddelbart tørke dem ned med en ren, tørr fille for å unngå å etterlate en fet rester. Rense klut eller teppebelagte områder på dørpanelene med en støvsuger og deretter med stoffet renere. Støvsug ut dash vents med en støvsuger. Veden brukes i biler har en beskyttende klarlakk som bare kan tørkes av med en fuktig klut. Du kan også bruke en husholdning tre renere å rengjøre tredekor.
Opprettholde en detaljert Interiør

Når du har grundig detaljert bilens interiør, opprettholde sitt utseende ved å tørke Hvis av med en ren fille når støvet begynner å bygge opp. Gjenta detaljering prosessen en gang i måneden, eller hvor ofte du mener er nødvendig for å holde interiøret rent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123697.html

Previous:
Next:

bil sete