Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan å myke Stiff lær bilseter

Skinnseter er det foretrukne valget for mange sjåfører, og de er alltid et populært alternativ med bilkjøpere. Mange sjåfører rett og slett foretrekker det naturlige utseendet og følelsen av lær, og disse setene kan være mye mer behagelig enn både vinyl eller klut. Men, skinnseter har noen ulemper som skinn kan stivne over tid, forårsaker sprekker og andre skader. Å vite hvordan man skal få de setene tilbake til sin tidligere smidighet kan hjelpe deg å unngå dette kostbare skader. Du trenger
Væske lær renere
Saddle såpe
Mink olje
ren klut
Rags
Papir håndklær
Vis flere instruksjoner
1

Rengjør hele overflaten av setet grundig. Bruk en flytende lær renere tilgjengelig hos din lokale auto supply butikken og gni den renere i hele lær overflate. Sørg for å få ned i kriker og kroker av setet. La lær renere å suge inn i setet i noen minutter, deretter bruke et papirhåndkle eller ren klut til å tørke vekk overflødig.
2

Dypp en ren klut i vann og deretter i en boks sadel såpe. Flytte klut rundt til du har en god skum deretter forsiktig jobbe salen såpe inn i overflaten av skinnseter. Igjen, må du få ned i alle de små kriker og kroker i setet. Særlig fokus på noen områder som er tørre, sprukne eller skadet på annen måte.
3

Sjekk fargekoden for setene i bilen din ved å se på etiketten inne førersiden dør. Mange produsenter vil liste viktig informasjon på dette området, for eksempel kodene for utvendig maling, bilens interiør og setene.
4

Kjøp et skinn farge gjeninnfører fra din lokale auto supply butikken eller på nettet. Påfør fargen gjeninnfører sjenerøst til setene og gni det i. Pass på å tørke vekk overflødig med et papirhåndkle eller ren klut.
5

Vurder å bruke mink olje på setene hvis de er mørke i farge. Mink olje kan mørkere skinn så det bør ikke brukes på lyse skinn bilseter. En periodisk anvendelse av mink olje vil gi beskyttelse mot vannskader og gjøre skinn mykere og mer smidig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123380.html

Previous:
Next:

bil sete