Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan få Gum Off Klut Bilseter

Gum fast på noe er en rotete situasjon å håndtere. Å ha det på din klut bilsete kan ikke bare ødelegge en bil interiør, men holde seg til alle som bruker setet fra det punktet på. Fjerne tyggis er nødvendig, men ødelegger Trekket er ikke et alternativ. Moderne tyggegummi er en gummi-basert produkt, så fjerning av offensive glob er mulig. Manuelt arbeid får det meste av jobben gjort og riktig renere kan gjøre resten. Du trenger
Ice
Blunt skrape (plast er best)
Sponge
Eddik
tørr rensevæske eller flekkfjerningsmiddel
Vis mer Instruksjoner

1

Bruk is til tannkjøttet til materialet er hardt og solid. Ikke bekymre deg om noe vann smelte som skjer vil det ikke påvirke fjerning eller skade duken bil setetrekket.
2

Skrap herdet tyggegummi med den butte skrape for å fjerne det. Som brikker kommer gratis nytt isen for å holde tannkjøttet hardt. Fortsett skraping inntil så mye gummi fjernes som mulig. Du bør være i stand til å få alle tyggegummi materiale fra overflaten på denne måten og har bare en flekk eller smøre igjen å rengjøre.
3

Sug et tips av svampen i eddik og tørk gjenværende flekker fra tannkjøttet med svampen spissen. Slikk eddik med papirhåndklær og igjen bruke skrapen til å fjerne ethvert materiale eller fibre igjen på kluten bilsete stoff. Hvis ingenting mer enn en olje flekk eller flekken fortsatt du kan rengjøre kluten sete og fullføre prosessen. Hvis tyggegummi materialet gjenstår fortsatt bruke eddik igjen til det ikke mer tyggegummi kommer gratis.
4

Dab eller spray tørr rensevæske eller spotter på gjenværende flekken. Dette produktet er tilgjengelig i matbutikken rengjøring midtgangen eller hjemme forbedring butikkene. Blot flekken for å fjerne væske og tørr. Bruk væsken i henhold til instruksjonene for ikke å skade duken stoff på setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123522.html

Previous:
Next:

bil sete