Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan Clean Emalje Car Paint

Bil emalje er veldig holdbare, men det kan bli matt av solen, oppskrapet av skitt, flekker og etsninger av fugleskitt og slipes med en rekke ting. Holde bilen ren bidrar til å beskytte overflaten, gjør det vare lenger, og ifølge Mike Meredith av MSN Autos, kan det være en av de viktigste tingene du kan gjøre for å opprettholde bilens verdi. Det er imidlertid viktig å forstå at renseprosessen i seg selv kan bidra til å skade emaljerte overflater og bør gjøres fullstendig for maksimalt utbytte. Du trenger
hageslange med spray vedlegg
Bucket
Mild bilvask vaskemiddel
Svamper eller myke kluter
Soft stiv skurebørste
Vis mer Instruksjoner

en

Skyll bilen grundig --- jobbe fra toppen og ned --- med rent vann, ved hjelp av en hageslange som et vedlegg for å skape en sterk spray er lagt til. Du må skylle all løs skitt og rusk av hele bilen --- inkludert dekk, hjul brønner og understell --- før skrubbing, eller smuss partikler kan ripe opp emaljen.
2

Fyll en bøtte med vann og legge et mildt vaskemiddel. (Flytende såpe beregnet for bilvask er best fordi vaskemidler kan inneholde tilsetningsstoffer som avfettingsmidler eller blekemidler som kan skade bilens emalje.)
3

Bruk en ren svamp dyppet i såpevann for å rengjøre en seksjon av bilen i en tid, som starter med taket og arbeider til dekslet, trunk området, sidene, foran og bak, i den rekkefølge. Dypp svampen i vannet og forsiktig skrubbe hver del i sin tur (alltid holde svampen så ren som mulig).
4

Skyll hver seksjon som den er rengjort for å unngå for tidlig tørking med såpe og skitt fremdeles sittende på overflaten. Skyll svamp eller klut i tillegg.
5

Tørk bilen med rene frotté håndklær --- toppen og ned som før --- før det luft tørker eller det kan få øye på. Dette er spesielt viktig hvis du bor i et område med hardt vann, som kalk kan forlate hvit kalkholdig avleiringer på finish.
6

Wax bilen som per produsentens instruksjoner for å beskytte rene emalje mellom vask .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122574.html

Previous:
Next:

Car Cleaning