Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan bli kvitt vann flekker på Car Windows

Vann flekker vanligvis forårsaket av sur nedbør kan dukke opp på hvilken som helst bil vinduet, nye eller gamle, og hvis de ikke kommer ren ved hjelp av din favoritt glass renere, kan du ty til en tøffere rengjøring sammensatte. Det er en enkel måte å fjerne disse plassene og få vinduene ser rent og nye igjen. Du trenger:
Fin eller veldig fin rubbing compound
ren klut rags
Orbital buffer med frotté panseret (valgfritt)
Compound applikator
Common glass renere
Show Flere Instruksjoner
en

Vask ned vinduet med glass renere eller basisk såpe og vann, så du vil være i stand til å se klart de tøffe flekker du arbeider med.
2

Påfør en liten mengde rubbing compound på applikator og gni på vindusglass i små sirkulære bevegelser, og aldri tillate det sammensatte å fullstendig tørke mens du gnir, i så fall, kan du risikere å skrape vinduet. Du kan også velge å bruke en poleringsmaskin med en frotté panseret for en raskere jobb, være forsiktig med å gli av vinduet på andre flater av bilen, noe som kan brenne lakken.
3

Skyll av med rent vann og tørk vinduet med jevne mellomrom slik at du kan observere utviklingen av fjerning av flekker.
4

Fortsett å legge til mer sammensatte og gni hele vinduet med sammensatte inntil plassene er fjernet og hele vinduet har blitt behandlet, så du vil ha en enda glød, snarere enn bare å jobbe en bestemt liten del som kan skille seg ut.
5

Skyll alle rester av det sammensatte off med rent vann og deretter kan du spraye med en grunnleggende vindu glass renere som bør ytterligere styrke skinne på glasset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122155.html

Previous:
Next:

Car Cleaning