Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan bli kvitt av gass lukt fra en bil

En gass lukt i en bil kan være kraftig. Dette lukt kan gjøre deg og din familie syke eller har en ubehagelig tur og ødelegge polstringen i bilen. Hvis du ved et uhell helte litt bensin på bilen din eller du har en liten gasslekkasje, kan du fjerne lukten slik at du ikke er syk mens du kjører til jobb, skole eller i butikken. Du har kanskje allerede har verktøy i ditt hjem for å bli kvitt gassen lukt. Du trenger
baby oilWashclothBowl av varmt waterDishwashing soapCarpet pulver
Vis flere instruksjoner
en

vaske bilen helt. Fjern alt av søppel, noen produkter som ikke hører hjemme i bilen og viktige papirer eller kvitteringer. Hvis du har en gass kan i bilen, rengjøre utsiden av den og legger den i bagasjerommet.
2

Rub babyolje på noen sølt gass flekker på trekket og teppet. Babyolje vil få opp gassen fra bilen og bidra til å redusere stank. Siden gassen har en olje base, hjelper en annen olje i å bli kvitt den.
3

Ta vaskeklut og dyppe den i bolle med varmt vann. Gni det varme vann inn i gass flekker. Dypp vaskeklut i varmt vann igjen og tørk av møbeltrekk samt teppet. Dette vil bidra til å fjerne løst smuss.
4

Klem en krone-størrelse mengde oppvask såpe på vaskeklut din. Bruk en sirkulær bevegelse for å jobbe såpen i møbeltrekk eller teppe der gassen flekker var plassert. Dette vil bringe ut oljer i baby olje samt gass.
5

Skyll vaskeklut i varmt vann og vri den ut. Du vil at alle såperester av kluten. Tørk deretter oppvaskmiddel såpe ut av teppet og møbeltrekk. Skyll ut duken og gjenta inntil all såpen fjernes. La tørke før du går videre til trinn seks.
6

Dryss teppet pulver over setene og teppe i bilen. La dette sitte i ca 10 minutter, deretter støvsuge den opp. Pass på å fjerne alt pulveret. Gjenta denne prosessen hvis du fortsatt har et snev av gassen duft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122212.html

Previous:
Next:

Car Cleaning