Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan får jeg Dog Hair ut av bilen min?

Du eier en hund og elsker ham, men du trenger ikke å elske hunden hår i bilen. Det er overalt, og det ser ut til å veve seg i tepper og møbeltrekk. Du trenger å rense ut bilen din slik at gjestene ikke får dog hår på deres fine klær, men etter å støvsuge bilen, det bare ser litt bedre. Her er noen ideer for å bli kvitt håret og holder den ut for godt. Støvsuging

Støvsuging bør alltid være din første forsvarslinje ved rengjøring ut av bilen. Bruk en slange vedlegg med en rake eller annen toothy redskap for å løsne hårene slik at vakuum kan plukke dem opp. Pass på å tømme posen eller reservoaret ofte som når det blir full, vil det ikke ha mye sug.
Bruk hair Pickup Devices

løpet av årene, mange produsenter har kommet opp med smarte løsninger til å plukke opp dyrehår. Den typiske ventemodus er dyrehår roller, som er, i hovedsak, en tape roller som har en klebrig side å plukke opp håret. Den negative siden av dette er at når valsen fylles med hår, må du fjerne det lag med tape for å hente mer. Du til slutt igjen med masse ark med brukte tape du må kaste bort.

En rekke produsenter gjør håret pickup valser som er ment å bli skylt og gjenbrukt. Disse er klebrig, men ved skylling, mister sin klebrighet raskt. Mens konseptet er bra, i praksis er det mangler.

Flere produsenter gjør pet hårfjerning enheter som Doskocil /Petmate Hair Magnet. Dette fungerer som en nal til å rake håret opp fra teppet. Du må støvsuge opp klumper, men det gjør en god jobb med å få det meste av håret ut av teppet.

En interessant nytt produkt er Pledge Pet Hair Fabric Sweeper som fungerer ved å plukke opp hår med en valse og deponere den i et kammer. Det fungerer veldig bra, men ulempen er at rullene er disponibel, så du må kjøpe ekstra.
Holde Dog Hair Out

Nå som du har fått bilen relativt hund-hårfri, hvordan holder du det ut? En måte er å begrense mengden av eksponering hunden din har i bilen. Det betyr ikke at du ikke kan ta din pooch hvor som helst, men det betyr ikke at du må ta forholdsregler. Hvis du kan, setter en reise kasse bak i bilen, og har hunden din tur i den. Det vil holde hunden ut av ugagn, og like viktig, holde samlet håret ned til et rimelig nivå.

En annen idé er å sette opp et kjæledyr gate i bilen eller SUV og har gulvmatter der. (Et teppe kan gjøre i en klemme). Håret vil bo på gulvet matte eller teppe og du kan lett fjerne dem og rense dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122518.html

Previous:
Next:

Car Cleaning