Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan organisere en bil Trunk

Er bilen bagasjerommet en forferdelig rot? Hvis du er som mange av oss, la du det gå for lenge, og ble vant til å skumme gjennom for å finne det du trenger. Det kan være enklere enn du trodde å få dette aspektet av livet ditt i orden, avhengig av hvor mye tid du har og hvor mye av bagasjerommet laster du kan finne andre boliger for. Ta en grundig tilnærming, og du trenger ikke å bekymre deg for det igjen i minst et par uker. Instruksjoner
en

Ta alt ut. Mange trunk rengjøring økter har mislyktes på grunn av manglende grundighet. Du kan organisere ting uten å gå hele veien, men for å virkelig få bagasjerommet i topp stand, ta ut alle elementene og ordne dem slik at du kan se alle hva som var inni.
2

Begynn med den reservehjul godt. Mange bil badebukser har en egen plass under en tynn kryssfiner /teppe delelinje som er der reservehjulet og verktøyet holdes. Under bruk av bil, kan enkelte elementer har falt ned i dette området, og skillet kan motregnes eller på annen måte i uorden. Få ALT ut av reservehjul godt, og sett dekket forsiktig i den tiltenkte plass sammen med nødvendig verktøy og erstatte den skillelinjen riktig. Deretter kan du gå videre med å arrangere resten av bagasjerommet, vel vitende om at det ikke er noen streif elementer.
3

Offset små ting som forandrer seg, penner og blyanter, kort, muttere og bolter, etc. Små gjenstander kan bli flyttet til hanskerommet eller andre beholdere i bilen. Små ting i bagasjerommet er en dårlig idé: det vil uunngåelig skifte rundt og få tapt. Du kan inkludere en boks i bagasjerommet for en samling av små ting, men få så mye av det ut som du kan.
4

Hold bare hva som er nyttig. Ting som startkabler og kart hører hjemme i bagasjerommet. Gamle klær, gaver, kjøkken elementer eller andre ikke-essensielle ikke. Prøv å finne andre oppbevaringsrom for bortkommen tilbehør og få dem ut av bagasjerommet plass.
5

Installer et rack. Hvis du trenger å holde en hel haug med "beredskap" elementer i bagasjerommet (en tannbørste? Et sett med pyjamas?) Bør du kanskje å sette en enkel rist mot baksiden av bagasjerommet som vil holde alt dette og holde det suser fra den ene siden av bagasjerommet til den andre når du kjører rundt i byen. Sjekk ut noen organisere verktøy på kaboodle.com. Andre typer bil bagasjerommet systemer er ventende patenter. Finn et lyssystem som er enkel å installere i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122106.html

Previous:
Next:

Car Cleaning