Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Klarlakk ripefjerning

Riper er en uheldig uunngåelig å eie en bil , og kan redusere den visuelle appell av bilen. For å beskytte bilens lakk , er en klar finish påføres over malingen . Selv om klarlakk er ganske holdbare , er det også utsatt for riper . Elektroniske buffere er tilgjengelige, men disse buffere er dyre og upraktiske for å fjerne riper fra en del av et kjøretøy. Heldigvis er et kjemikalie som kalles rubbing compound et mye rimeligere alternativ for å reparere riper på klarlakk finish . Klargjøre ripet overflate

Før du bruker rubbing compound , er det viktig å først forberede den skadede overflaten . For å unngå riper i området ytterligere , vaske området med bil bilvask såpe , tørk og tørk området med en ren , lofri klut . Det er også nødvendig å parkere bilen i et skyggefullt område . Hvis bilen har sittet i direkte sollys , la skrapet overflaten kjøles ned .
Bruke Rubbing Compound

Påfør en ca kvart størrelse mengde rubbing compound på en ren, lofri klut . Gni forbindelsen over ripete området i en sirkulær bevegelse mens fast trykke nedover i omtrent ett minutt . Tillat den gnir forbindelsen et minutt eller to, for å tørke. Når det er tørt , vil det sammensatte ligne hvitt kritt . Tørk av tørket sammensatt ut av området med en ren, lofri klut for å utføre reparasjonen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122442.html

Previous:
Next:

Car Cleaning