Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Cat Urin Fra Bil Tepper

Katter er flotte dyr, men noen ganger har de ulykker og urinere der de ikke burde. Hvis en katt urinerte på bilen tepper, lukten er sannsynligvis veldig sterk og overveldende bilen. Cat urin har veldig distinkt lukt og kan være utfordrende å fjerne. Det er viktig å bruke de riktige produkter og metoder til å fjerne urin fra katt tepper bil at urin lukt kommer ikke tilbake. Du trenger:
Papirhåndklær
Tom sprayflaske
Destillert hvit eddik
Vann
Liten skål
¼ kopp hydrogen peroxide
1 ts. mild flytende oppvaskmiddel
Baking soda
Støvsuger
Lukt nøytraliserende spray
Vis flere instruksjoner
en

absorbere katten urin fra teppe med papirhåndklær. Legg et tykt lag med papirhåndklær på urin-farget teppe. Trykk hardt med foten eller hånden for å suge opp så mye av urin som mulig. Fortsett denne prosessen til det ikke mer urin overføringer fra teppet til papirhåndklær.
2

Fyll en tom sprayflaske med eddik og vann. Bland like deler destillert hvit eddik og kaldt vann inn i flasken. Rist flasken et par ganger for å kombinere ingrediensene.
3

Mett urin-farget bil teppe med eddik og vann. Pass på å spraye nok av løsningen på teppet slik at den går dypt inn i fibrene i teppet.
4

Blot de fargede området med et tykt lag med tørkepapir. Fortsett blotting til det meste av eddik og vann har blitt absorbert og teppet er nesten tørr.
5

Fyll en liten skål med ¼ kopp hydrogen peroxide. Tilsett 1 ts. mild flytende oppvaskmiddel til peroxide. Bland ingrediensene med en skje.
6

Dryss teppet sjenerøst med natron. Drypp peroxide og oppvaskmiddel blandingen over natron.
7

Arbeid natron og peroxide blanding inn i bilen teppe med en skurebørste. Bruk litt kraft når du skrubber slik at blandinger kommer dypt inn i fibrene i teppet.
8

La natron og peroxide blandingen tørke helt. Rull vinduene ned i bilen, hvis mulig, for å fremskynde tørkeprosessen. Dette vil ta ca et par timer.
9

Vacuum bilen teppet grundig for å fjerne natron rester. Spray teppet med en lukt nøytraliserende produkt som Febreze eller OdoBan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122573.html

Previous:
Next:

Car Cleaning