Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Chrome Refinishing Tips

Chrome etterbehandling er en mye brukt metode for å gi metallgjenstander en svært blanke, hardt underlag. Chroming brukes i alt fra hvitevarer til bil hjul, hovedsakelig for dekorative formål. Hvis ikke blir ivaretatt, men kan krom bli kjedelig og etterhvert begynne rust og chipping av overflaten den er på. Ved å bruke riktige metoder, kan krom bli brakt tilbake til livet så lenge det ikke er noen permanent skade som pitting eller rust. Hvis det er permanent skade, vil den delen trenge skal lakkeres. Chrome Polish

En av de beste metodene er å bruke en god krom polsk merke som mor. Påfør rikelig med en fille, la tørke og deretter buff ut til en strålende glans. Du kan også bruke ekstra fin stålull for å virkelig polere krom og selv jevner ut mindre pitting. Bare pass på at stålull er greit nok at det ikke vil lage riper i krom.
Eddik og Folie
p Hvis du ikke ønsker å bruke sterke kjemikalier for å Refinish din krom, bruk hvit eddik og aluminiumsfolie. Brett folien slik at den passer i håndflaten og dypp den i hvit eddik. Gni folie på krom hvor det er falmet og kjedelig eller har rester. Fortsett re-soaking folie i eddik og gni på krom til den er ren.
Cola og Folie

En annen metode som kan fungere er å bruke cola soda og aluminiumsfolie. Bruk samme teknikk som over ved å dyppe folie i cola og gni det på krom.
Bilder Andre metoder

Du kan også bruke club soda, selters vann , natron eller sitronskall. Bruk en veldig fin skuresvamp på deler som et bilens krom støtfanger for å fjerne insekter og rusk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122381.html

Previous:
Next:

Car Cleaning